ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πρόγευμα στο Zonars για το “Όραμα Ελπίδας”!

Με σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!» 400 κυρίες από το διπλωματικό , δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα μέλη της «ΕΛΠΙΔΑΣ», για να στηρίξουν τους σκοπούς του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», σε ένα ανοιξιάτικο brunch που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο εστιατόριο Zonars.

Follow me…

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Φαίη Μπέη

Η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε τις φίλες του Συλλόγου ευχαριστώντας τες για την πολύτιμη συμπαράστασή τους στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και διεθνούς φήμης γλύπτρια κυρία Hedva Ser, η οποία συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας με την κυρία Βαρδινογιάννη, καθώς συνεργάζονται στενά στο πλαίσιο της UNESCO. Η κυρία Hedva Ser πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας από την UNESCO «Παγκόσμιας Πρωτεύουσας του Βιβλίου» για το 2018.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Hedva Ser

Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», δημιουργήθηκε το 2012, με πρώτο στόχο τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία ιδρύθηκε το 2014 με στόχο όλοι οι συνάνθρωποι μας, μικροί και μεγάλοι, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών, να μπορούν να βρουν ένα συμβατό δότη. Μέσα σε τέσσερα χρόνια το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχει εγγράψει 64.000 νέους εθελοντές δότες, ενώ 21 από αυτούς έχουν βρεθεί συμβατοί χαρίζοντας ελπίδα ζωής σε 21 συνανθρώπους μας.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Hedva Ser και Φωτεινή Λιβανού

Μέσα από ενημερωτικά βίντεο που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη δράση του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ στον χώρο κυριαρχούσε το ανανεωμένο λογότυπο του Συλλόγου και το σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα έσοδα από την εκδήλωση καλύπτεται οικονομικά η τυποποίηση 800 περίπου δειγμάτων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Βίκυ Φιλίππου, Ινώ Κωσταντοπούλου

Αλεξία Βαρδινογιάννη, Σοφία Μανουσάκη

Έλενα Λυμπέρη, Ελένη Σαμαρά – Κωσταντακάτου

Την πρωτοβουλία και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε η πρώην Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικήτικου Συμβουλίου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ελένη Σαμαρά – Κωσταντακάτου.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κρίστη Χατζηνικολάου

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Φαίη Μπέη, Hedva Ser

Τα μέλη της Επιτροπής ELPIDA YOUTH Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου, Κλαίρη Τσαβλίρη, Ελίνα Βασιλάκη, Ελίνα Σμπώκου, Έμιλυ Βαφειά, μαζί με τη Γενική Γραμματέα της ΕΛΠΙΔΑΣ Τζωρτζίνα Έλληνα και την Κάτια Ζυγούλη

Μιλένα Τσαβλίρη, Άννυ Πετράκη και Μάιρα Τσαβλίρη

Ελένη Σαμαρά Κωσταντακάτου, Αφροδίτη Πλακιωτάκη

Βέτα Τσουκαλά

Πόπη Ροδοπούλου, Χρυσανθός Πανάς, Έλενα Σύρακα, Αγγελική Τσίγκα

Μαρία Παπαθανασίου – Αρώνες

Ελένη Ευθυμίου

Μαίρη Παναγιωτίδη, Άννα Πετράτου

Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Εύα Ντογιάκου, Κωνσταντίνα Φλωρίδη, Έλενα Φλωρίδη, Λία Παγώνη, Κρίστη Χατζηνικολάου

Νινέττα Βαφειά, Χρύσανθος Πανάς, Έμιλυ Βαφειά

Αναστασία Ζαννή, Σάσα Σταμάτη, Μαίρη Πετρούτσα-Βουτσελά, Πόπη Τσαπανίδου, Μάνια Ντέλου, Τζωρτζίνα Έλληνα

Ελίνα Σμώκου, Έμιλυ Βαφειά, Κάτια Ζυγούλη, Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου

Ελένη Δρακοπούλου, Φωτεινή Λιβανού

Μαρία Λεμονιά, Χριστιάνα Καίσαρη

Μαίρη Αυγερινοπούλου, Γωγώ Αυγερινοπούλου, Κρίστη Χατζηνικολάου

Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες

Ζέτα Αντσακλή, Rana Zein, Μαρία Χατζηγιάννη, Μιλένα Τσαβλίρη

Νίκη Δανελιάν, Νάντια Δαυϊδ

Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, Λια Παγώνη

Karin Liebaut, Μαριάννα Β. Βαρδινογιαννη

Έλενα και Κωνσταντίνα Φλωρίδη

Λίζα Έβερτ

Μίτση Ράπτη, Μπέκη Παπασταυροπούλου, Μπέκη Στραβελάκη, Μαρία Λαιμού

Μαριάννα Τουρνικιώτη, Ελίνα Βασιλάκη

Κλαίρη Τσαβλίρη, Μάιρα Τσαβλίρη, Χριστίνα Τσατσάκη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη

Δίκα Αλογοσκούφη, Ειρήνη Νταϊφά

Μαίρη Παναγιωτίδη, Μάρθα Βερνίκου, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Μιλένα Τσαβλίρη

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο ZONARS και τον ιδιοκτήτη του κύριο Χρύσανθο Πανά για την υποστήριξη της εκδήλωσης, καθώς και την εταιρεία ESTEE LAUDER για το υπέροχο δώρο που προσέφερε σε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!