ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επετειακή Εκδήλωση της Κορυφαίας Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής INSTITUTE OF LIFE!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση της κορυφαίας Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life με τίτλο “Embracing the Future” για τα έξι χρόνια λειτουργίας της, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο της Institute of Life, καθώς και η στρατηγική της για τα επόμενα χρόνια. Η Institute of Life αγκαλιάζοντας το μέλλον, τα ζευγάρια και την ίδια τη ζωή έχει κατορθώσει να αποτελεί την πρώτη Μονάδα Εξωσωματικής που εμπιστεύονται οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες Μονάδες στην Ευρώπη σε ετήσιους κύκλους εξωσωματικής και τη μεγαλύτερη σε εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, καθώς λειτουργεί και εκτείνεται σε ένα επίπεδο μέσα στο ΙΑΣΩ, τη μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα.

Ιωάννης Βασιλόπουλος, Στέλιος Γρηγοράκης, Παναγιώτης Ψαθάς, Παναγιώτης Πολύζος, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, Κωνσταντίνος Κωσταράς, Πάρις Αλεξανδρίδης

Με συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία αιχμής αποτελεί την πρώτη μονάδα στην Ελλάδα που εφαρμόζει συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης. Η Institute of Life, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης, επεκτείνει και ανακαινίζει τις εγκαταστάσεις της στο ΙΑΣΩ, διευρύνει τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας, μία από τις οποίες είναι σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», εντάσσει πρώτη στην Ελλάδα νέες πρωτοποριακές μη επεμβατικές γενετικές εξετάσεις των εμβρύων και προσφέρει στα ζευγάρια μία νέα καινοτόμα υπηρεσία παρακολούθησης της εξέλιξης των εμβρύων τους live από το εργαστήριό της.

O Κωνσταντίνος Κωσταράς, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Ειδικός Γονιμότητας και Αντιπρόεδρος της Institute of Life, μίλησε για τα πρώτα χρόνια της Μονάδας

Την επετειακή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κα. Άντρη Αναστασιάδη και η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία απηύθυνε και ειδικό χαιρετισμό.

Άντρη Αναστασιάδη, Παναγιώτης Ψαθάς, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πάρις Αλεξανδρίδης, Νούλη Μανώλη

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Μίνως Μάτσας, Όλγα Κεφαλογιάννη

Αργύρης Πανταζάρας, Ζέτα Μακρυπούλια

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Υγείας κ. Α. Πλεύρης, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κ. Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Χαρδαλιάς, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλης, ο βουλευτής Χ. Θεοχάρης και ο επιστημονικός συνεργάτης της Institute of Life, Καθηγητής Dominique De Ziegler.

Ιωάννης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Ψαθάς, Μαρία Αναστασοπούλου, Δημήτρης Οικονόμου, Ιωάννης Κωνσταντάκης

Παναγιώτης Ψαθάς, Χάρης Θεοχάρης

Γιώτα Παναγιωτοπούλου-Χαρδαλιά, Νικόλαος Χαρδαλιάς

Παναγιώτης Πολύζος, Κωνσταντίνος Κωσταράς, Νόνη Δούνια, Θεόδωρος Μουστακαρίας, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος

Κατερίνα Ψαθά, Κυριάκος Πιερρακάκης, Παναγιώτης Ψαθάς

Ευάγγελος Δεδούλης, Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, Παναγιώτης Ψαθάς

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ευάγγελος Δεδούλης

Εύη Φραγκάκη

Μπέττυ Μαγγίρα

Ζέτα Μακρυπούλια, Νάνσυ Χριστοπούλου, Ρούλα Ρέβη

Χριστίνα Κοροβέση, Χριστίνα Ταμπουρέα, Γεώργιος Σταματίου, Μαρία Παπαμάρκου, Νάνσυ Χριστοπούλου

Παρουσιαστές της λαμπερής εκδήλωσης ήταν οι γνωστοί δημοσιογράφοι κ. Δημήτρης Οικονόμου και κα. Μαρία Αναστασοπούλου, οι οποίοι υποδέχτηκαν τον κ. Κωνσταντίνο Κωσταρά, Μαιευτήρα Γυναικολόγο, Ειδικό Γονιμότητας και Αντιπρόεδρο της Institute of Life, ο οποίος μίλησε για τα πρώτα χρόνια της Μονάδας, τον κ. Ιωάννη Βασιλόπουλο, Μαιευτήρα Γυναικολόγο, Ειδικό Γονιμότητας και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Institute of Life, ο οποίος παρουσίασε τα  κύρια επιτεύγματα στα έξι χρόνια καταξίωσης, τον Καθηγητή κ. Θέμη Μαντζαβίνο, Επιστημονικό Διευθυντή της Institute of Life, ο οποίος μίλησε για την πορεία και το ανθρώπινο δυναμικό και τον κ. Παναγιώτη Ψαθά, Μαιευτήρα Γυναικολόγο, Ειδικό Γονιμότητας, και Πρόεδρο της Institute of Life, ο οποίος ανακοίνωσε τα μελλοντικά σχέδια της Μονάδας. Επίσης, ο διεθνούς φήμης Κλινικός Εμβρυολόγος Dr. Jacques Cohen, Επιστημονικός Συνεργάτης της Institute of Life, σε ζωντανή σύνδεση από τη Νέα Υόρκη, παρουσίασε το υψηλό επίπεδο της Μονάδας και τα κορυφαία συστήματα Artificial Intelligence που εφαρμόζει, καθώς και τις νέες τεχνολογίες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Γεώργιος Αλεξανδρίδης, Βασίλειος Αποστολόπουλος, Γεώργιος Πατούλης

Θέμης Μαντζαβίνος, Θεόδωρος Μουστακαρίας

Κυριάκος Πιερρακάκης, Άντρη Αναστασιάδη, Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη, Ζέτα Αντσακλή, Άρις Αντσακλής

Έλενα Τσαβαλιά, Μάρκος Σεφερλής, Γιώτα Παναγιωτοπούλου-Χαρδαλιά, Νικόλαος Χαρδαλιάς

ωάννα Τζερμιά, Μαριλένα Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Δανάη Ασκητή, Νούλη Μανώλη

Νικόλαος Χαρδαλιάς, Γεώργιος Πατούλης, Ελευθέριος Οικονόμου

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη

Μπέττυ Μαγγίρα, Δημήτρης Μάζης

Σάσα Σταμάτη, Αθανάσιος Πλεύρης, Μαρία Αναστασοπούλου, Δημήτρης Οικονόμου, Νικόλαος Χαρδαλιάς, Γεώργιος Πατούλης, Γιώτα Παναγιωτοπούλου-Χαρδαλιά

Ευάγγελος Δεδούλης, Θέμης Σοφός, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γεώργιος Αλεξανδρίδης

Στέλιος Γρηγοράκης, Θέμης Μαντζαβίνος, Μιχαήλ Μπομπότης, Παναγιώτης Ψαθάς

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!