ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Brown Hotels αναβιώνει την αίγλη της Ομόνοιας, με ένα Hotel Hop on, hop off party!

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου Lighthouse Athens της αλυσίδας Brown Hotels.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η κ.Βίκυ Λοϊζου – Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, η οποία δήλωσε σχετικά «είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα το όραμα σας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο για την προβολή της αυθεντικής Αθήνας, όχι μόνο μέσα από τον πλούσιο πολιτισμό της αλλά και τη νέα εικόνα της πόλης.»

Ο κ. Χάρης Θεοχάρης – τ.υπουργός Τουρισμού, σε μια σύντομη δήλωση τόνισε τις θερμές σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών και τη σημαντικότητα του εγχειρήματος για την αναβίωση της Ομόνοιας, ένα όραμα που στηρίζει και ο ίδιος τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Βίκυ Λοΐζου, Χάρης Θεοχάρης, Γιώργος Περρουτσέας, Oshri Deri, Meni Weitzman, Κώστας Μπακογιάννης, Leon Avigad

Ο κ. Μπακογιάννης συνοδεία του founder & co-owner, κ.Leon Avigad, έκοψε την κορδέλα του νέου ξενοδοχείου δηλώνοντας πως «το μεγάλο ενδιαφέρον για την Αθήνα σε επιχειρηματικό επίπεδο αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης, μας δίνει μεγάλη περηφάνια να σας αποκαλούμε φίλους μας, να σας αποκαλούμε Αθηναίους. Βρισκόμαστε εδώ σε ένα ακόμα βήμα προς ένα νέο ταξίδι και ανυπομονούμε να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί σας. Για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους που ήρθατε απόψε».

Βίκυ Λοΐζου, Χάρης Θεοχάρης, Leon Avigad, Κώστας Μπακογιάννης

Κωνσταντίνος Τζάχας, Αλεξία Σακελλαρίου, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Σύλβια Ιωάννου

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση που διήρκεσε πάνω από δέκα ώρες, συμμετείχαν τα τρία ξενοδοχεία πέριξ της πλατείας Ομονοίας, Brown Acropol, DAVE Red Athens & Lighthouse Athens, τα οποία στοχεύουν στην αναβίωση της αίγλης του ιστορικού κέντρου της πόλης, επαναφέροντας στο ραντάρ ενδιαφέροντος το κέντρο της Αθήνας, τόσο για τους ψαγμένους ταξιδιώτες που αναζητούν μια μοναδική πρόταση φιλοξενίας, αλλά και των Αθηναίων που ψάχνουν διαρκώς για νέες επιλογές διασκέδασης στην πόλη.

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Leon Avigad, Δήμητρα Αρίδα

Follow me…

Ο συνιδρυτής της Brown Hotels Leon Avigad, σε έναν θερμό λόγο ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο κ. Μπακογιάννη για την αμέριστη στήριξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τον τ. υπουργό Τουρισμού, τους παρευρισκόμενους καθώς και όλη την ομάδα της Brown Hotels σε Ελλάδα, Ισραήλ και Ευρώπη.

FY

Φωτεινή Τράκα

Κώστας Μπακογιάννης

Στάθης Μητρόπουλος, Sudha Nair Iliades, Leon Avigad

Φίλιππος Ιωάννου, NatashaK

Λάκης Γαβαλάς, Leon Avigad

Η ομάδα των SIX DOGS, Νιόβη Τσόγια

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη

Παολίνα Διαμαντουλή, Νιόβη Τσόγια, Πλάτων Παπαγιαννόπουλους

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!