ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Elena Karavasili έρχεται από το Λονδίνο, και συστήνει τις "It" τσάντες της στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Ιδρύμενη το 2015, η EK είναι μάρκα πολυτελών τσάντων βασισμένη στο Λονδίνο. Η φιλοσοφία της μάρκας περιστρέφεται γύρω από την ενοποίηση δύο θεμελιώδων πολιτιστικών και καλλιτεχνικών κινημάτων: Μινιμαλισμό και Κλασικισμό. Κάνοντας συνεχή αναφορά στην γεωμετρική αφαίρεση, στην λιτότητα της μορφής και συνδιάζοντας τις δυο αυτές τάσης με μια υποτονική παλέτα χρωμάτων, η μάρκα παντρεύει ασύγκριτη πολυτέλεια με χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και φέρνει κοντά το σύγχρονο με το παλιό. Με γνώμονα την προώθηση της κομψότητας, της συμμετρίας και της συνεχούς ροής της Κλασσικής μορφής, δίνεται πάντα βαρύτητα στην υψηλή ποιότητα των υλικών και της τεχνικής. Η μάρκα οραματίζεται μια τσάντα που θα διατηρεί χαρακτηριστικά απο τις ελληνικές ρίζες του σχεδιαστή, ενώ ταυτόχρονα θα μετατρέπει τα παραδοσιακά δερμάτινα είδη σε λειτουργικές τάντες με έμφαση στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

ok EK_Ilissus_Park

ok EK_Nemesis_StreetStyle

ok EK_NemesisB_StreetStyle

ok EK_Rhea_Park

ok EK_Tholos_StreetStyle.

ABOUT THE COLLECTION
Ο δυναμισμός της Αθήνας, υπηρξε η εμπνευση της συλλογης Holo. Ως μούσα η πόλη, δημιουργησε ενα concept μέσα από μια διαχρονική αλλά και μοντέρνα αισθητική. Είναι το χαοτικό, εκείνο της σειρήνας και της τρέλας, με μερικές καλά κρυμμένες απολαύσεις. Μια συνεχόμενη πηγή επιρροής.
“Αγαπώ το πως κάθε περιοχή της Αθήνας, έχει τον δικό της χαρακτήρα και ύφος, είτε βρίσκεται στο κέντρο, είτε στο Νότο κοντά στην θάλασσα, όλα δένουν σε ένα τόσο εξευγενισμένο τοπίο. Αυτή είναι και η έννοια που προσπαθώ να μεταφέρω μέσα από κάθε συλλογή μου”, λέει η σχεδιάστρια στο Fay’s Control.

Η συγκεκριμένη, έχει πάρει το όνομά της (Holo collection) μετά από μια ερμηνεία της λέξης ‘hollow’, η οποία σημαίνει ‘η δύναμη της απλότητας’…

ABOUT THE DESIGNER
Η Ελένα είναι σχεδιάστρια μόδας με έδρα το Λονδίνο και την Αθήνα. Ολοκλήρωσε το BFA (Integrated Fashion Design ) της στο Parsons School of Design. Κατά τη διάρκεια του BFA της, εργάστηκε σε μεγάλους οίκους μόδας διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντες της όσον αφορά το print design και το visual merchandising. Μετά την ολοκλήρωση του BFA της, αποφάσισε να ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο London College of Fashion με θέμα τον σχεδιασμό Fashion Artefact. Σε αυτό το στάδιο ήταν που διερεύνησε την μορφή και τις πιθανές καινοτομίες στο πεδίο των δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ με έμφαση στο συνδυασμό μαρμάρου και δέρματος.

Athens Stockists
ID Concept Store (Kolonaki, Golden Hall)
Boutique @ Tatoi Club (Varibobi)
Simple Character (Kifisia, Psixico)
Aesthet (online)

Online Presence
www.elenakaravasili.com

ok EK_Naos_Park

Ολοκληρωμένη την Συλλογή Elena Karavasili μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Spread the news! 

error: Content is protected !!