ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η ARCHtrend by Lena Kalidis στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Την Λένα Καλίδη την γνωρίζετε μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες, αφού έχουν αφιερώσει αρκετά posts στις γεμάτες έμπνευση δημιουργίες της. Η Λένα Καλίδη είναι αρχιτέκτων μηχανικός – interior designer, εικαστικός ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες – άδειες , διαμορφώσεις & ανακαινίσεις ιδιωτικών κατοικιών καθώς και επαγγελματικών χώρων εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ.
Η μεταποίηση παλιών αντικειμένων και μικροεπίπλων σε σύγχρονα και εντυπωσιακά λειτουργικά κομμάτια άλλοτε για ιδιωτική χρήση άλλοτε για βιτρίνες καταστημάτων είναι κομμάτι από την καλλιτεχνική της φύση που την εκφράζει από μικρή ηλικία.
Την αγάπη της για την συλλογή φυσικών υλικών και μετατροπή των σε διακοσμητικές συνθέσεις την ανακάλυψε όταν ήταν ακόμα 12 ετών. Τα θαλασσόξυλα, ή άμμος, τα ξεραμένα κλαδιά, οι ρίζες, τα βότσαλα χρωματισμένα με ακρυλικά χρώματα ή στη φυσική τους μορφή , σε συνδυασμό με μεταλλικά στοιχεία , είναι το χαρακτηριστικό της δουλειάς της που είχε παρουσιάσει κατά καιρούς σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις .

DSCN2763
Τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται παράλληλα και με τον σχεδιασμό και κατασκευή εικαστικών πλην όμως διαχρονικών κοσμημάτων με εναλλακτικά υλικά – θαλασσόξυλα, πλεκτά μοτίβα, σιλικόνη, ακρυλικά φύλλα, κορδόνια καουτσούκ/δέρμα, φτερά/τρέσες, ημιπολύτιμες πέτρες – θέλοντας να δώσει την τελευταία πινελιά στην γυναικεία εμφάνιση όπως ακριβώς θα τοποθετούσε έξυπνα διακοσμητικά σε ένα σωστά μελετημένο αρχιτεκτονικό χώρο. Δεδομένου την ποικιλία την υλικών, θα μπορούσε κανείς να ομαδοποιήσει τη δουλειά της κάτω από διαφορετικές κολεξιόν έχοντας η κάθε μία το μοναδικό της στυλ. Hellenic, Byzance, Boho, Driftwoods, Freestyle, αλλά και ρομαντικά, ροκ, vintage, ethnic, sofisticated…

DSCN2831 copy

Κοσμήματα μοναδικά που μπορούν να φορεθούν από κάθε τύπο γυναίκας, εύκολα για κάθε περίσταση, με ένα μοναδικό μότο:

“Don’t be afraid! Dare to make your own style” 

DSCN2408

DSCN2820

Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει στην εβδομάδα μόδας AXDW στην Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με γνωστούς σχεδιαστές μόδας σχεδιάζοντας τα μοναδικά κοσμήματα που θα ολοκληρώσουν τις κολεξιόν τους, όπως επίσης και με ενδυματολόγους για την σωστή πλαισίωση των χαρακτήρων σε τηλεοπτικές σειρές .
Η νέα της κολεξιόν από χειροποίητες τσάντες σε ιδιαίτερα σχέδια βάση την οικολογική γούνα και την δερματίνη είναι το επόμενο βήμα στο δημιουργικό της κόσμο .

BABY CLUTCH 2

BAG2 ECOFUR

Τις χειροποίητες κατασκευές και τα κοσμήματα της Λένα Καλίδη μπορεί κανείς να τα βρει κάτω από την επωνυμία ARCHtrend σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και στην Ολλανδία όπως επίσης και στo Workshop Gallery – ArchTREND by lena kalidis – στο Παλαιό Φάληρο,  και σύντομα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα .

DSCN2837

DSCN2845

DSCN2848

f: www.facebook.com/archtrend Ιnsta : www.instagramme.com/lenakalidis wsite : www.archtrend.gr
WorkShop Gallery
ArchTREND by lena kalidis
Πλούτωνος 20
Π. Φάληρο-τηλ: 6932229878

fr125

Ολοκληρωμένη την Συλλογή ARCHtrend by Lena Kalidis μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Spread the news!

error: Content is protected !!