ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το TR3IS στο The Pop Up Project "Twinkle"!

To TR3IS αποτελεί ένα fashion & culture platform που διαμορφώθηκε με αγάπη για τη μόδα και το στυλ και ειδικεύεται στη δημιουργία και συλλογή αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Ξεκινώντας πριν από τρία χρόνια με σανδάλια, φουλάρια, τσάντες και πετσέτες, η γκάμα εμπλουτίστηκε σύντομα με μαγιό ενώ παρουσιάστηκε και η πρώτη χειμερινή συλλογή υποδημάτων. Τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα, την Ιταλία και το Bali αξιοποιώντας τις τοπικές παραδόσεις και τεχνογνωσία για την παραγωγή αυθεντικών, ιδιαίτερων αξεσουάρ με υψηλής ποιότητας υλικά.

pps_tr3islayout_clutch

Φέτος μέσα από το TR3IS σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά μια χειμερινή συλλογή υποδημάτων, κατασκευασμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα και εμπνευσμένη από τις καθημερινές γυναικείες ανάγκες. Σε βασικά χρώματα και φόρμες που συνδυάζονται εύκολα και σχέδια που ενσωματώνουν την άνεση με το στυλ, φιλοδοξούν να είναι η κομψή επιλογή σε κάθε σας βήμα.

ok pps_treisIMG_4020

Στόχος του TR3IS είναι να μετατρέψει το πάθος της ομάδας μας για τα αξεσουάρ σε μια δημιουργική δράση και να προσφέρει επιλογές που θα αγαπήσετε και θα αξιοποιήσετε όσο κι εμείς

www.treis.gr
info@treis.gr

ok pps_TR3ISgreybootsIMG_0843+

Ολοκληρωμένη την συλλογή TR3IS μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Spread the news! 

error: Content is protected !!