ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Anapnoe στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Η ιστορία της Anapnoe είναι απλή και λιτή, παραδοσιακή και ελληνική.

“Αφορμή μας δύο χάντρες από τη γιαγιά της μαμάς μας, με καταγωγή από την Αμοργό, για το κακό μάτι και την καλή ενέργεια, την ηρεμία και γαλήνη” μας λέει η Φώφη και η Μάρσα Δημοπούλου της Anapnoe
Και αυτό, γιατί; Γιατί η Αμοργός είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τόπους δύναμης με άφθονη θετική ενέργεια, ηρεμία και γαλήνη στις Κυκλάδες. Ο τόπος αυτός αποπνέει ένα μυστήριο, ένα αίνιγμα. Για αυτό το λόγο και οι δυνάμεις του νησιού επιδρούν πάνω στον άνθρωπο και τις δραστηριότητες του με θετική και θεραπευτική ιδιότητα και επιρροή.

ok anapnoe-hero-2
Απέραντο Γαλάζιο…
Γιατί η Αμοργός, είναι το απέραντο γαλάζιο του Luc Besson και το νησί της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας. Το νησί που διατηρεί ακόμη αναλλοίωτη τη λιτή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική της, την πλούσια ιστορική διαδρομή και την αμοργιανή φιλοξενία της με τα τοπικά πανηγύρια της και το πυκνό δίκτυο σηματοδοτημένων μονοπατιών της.
Γιατί βιώνοντας όλες τις στιγμές τους η Φώφη και η Μάρσα στο νησί, θέλησαν να μοιραστούν και να μεταφέρουν την θεραπευτική επίδραση, την αύρα και την γοητεία του νησιού και σε εμάς, δημιουργώντας κοσμήματα απλά και λιτά, παντρεύοντας τη θετική ενέργεια με τη μόδα.

-Ξεκινάς συλλέγοντας υλικά, πολλά υλικά και καταλήγεις να δημιουργείς αντικείμενα που θα αγαπηθούν και θα φορεθούν με χαρά.-

Έχοντας καταφύγιο και πηγή έμπνευσης το νησί, η σύλληψη, η δημιουργία και ολοκλήρωση κάθε ιδέας της Φώφης και της Μάρσας Δημοπούλου, των δύο γυναικών που υπογράφουν το Anapnoe, γίνεται πάνω σε ένα «πέτρινο τραπέζι» ή το λεγόμενο Dolmen ή τραπεζοπέτρι όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι. “Πάνω σε αυτό το τραπέζι τοποθετούμε τα υλικά μας και γίνεται η διαδικασία καθαρισμού των υλικών. Κατόπιν, τα υλικά παραμένουν στο ίδιο σημείο για κάποιες μέρες, έτσι ώστε να απορροφήσουν τη θετική ενέργεια, ηρεμία και γαλήνη, τα οποία θα μεταφέρουν σε εσάς φορώντας τα. Στη συνέχεια, υλοποιούμε τα σχέδια μας. Ότι έχουμε σχεδιάσει στο χαρτί, δημιουργούμε αυτά που θα φορέσετε” μας λένε οι ίδιες.

ok anapnoe-hero-3

Ολοκληρωμένες τις Συλλογές του Anapnoe μπορείτε να τις βρείτε στο eshop τους, στο ατελιέ τους Αγίου Τρύφωνος 8 (1ος Όροφος), στην Κηφισιά, στο τηλέφωνο +30 2108019982 και στο The Pop Up Project “Twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Spread the news! 

error: Content is protected !!