ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γνωρίζοντας τη love + alicia…

Ο ρομαντισμός μιας άλλης εποχής είναι μια τάση που γοητεύει τις σύγχρονες γυναίκες, οι οποίες ολοένα και υιοθετούν το vintage στυλ,  φορώντας ρούχα που μοιάζουν σαν βγαλμένα από ταινίες περασμένων δεκαετιών, προσαρμοσμένα όμως στην μόδα του σήμερα.

MARGO 122109.

Η Alicia είναι μια γυναίκα αντισυμβατική, περίεργη, συναισθηματική, ρομαντική. Έχει ξεχωριστό στυλ, αγαπάει τα old-fashioned ρούχα και τα παστέλ χρώματα. Δεν αποχωρίζεται τα αξεσουάρ μαλλιών, τα παλιά βινύλια  και τις καφέ δερμάτινες τσάντες. Γεμάτη φαντασία και νοσταλγία για το παρελθόν και  έχοντας ως πρότυπα τις Louise Brooks και Gloria Swanson, σημαντικές φιγούρες του κινηματογράφου που στιγμάτισαν την δεκαετία του ’20 με την προσωπικότητα, το ταλέντο και το στυλ τους, αναζητά τη ρετρό αισθητική σε ρούχα νέας κοπής, στο new vintage στυλ, όπως αυτό της Marion Cottillard. Τη χρυσή τομή τη βρίσκει στο brand love + alicia.

Η εταιρία  ειδικεύεται σε cocktail, βραδινά και για ειδικές περιστάσεις ρούχα, κυρίως σε φορέματα. Με επιρροές από τις δεκαετίες του ’20 και του ’30, αποπνέει μια ρομαντική αισθητική που χαρακτηρίζεται από ρετρό στυλ. Δίνοντας έμφαση  στις μοναδικές λεπτομέρειες καταφέρνει και ξεφεύγει από το κλασικό vintage στυλ, προσδίδοντας σε κάθε κομμάτι τον αέρα του σύγχρονου.

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό και την κατασκευή των  ρούχων έχει ως προτεραιότητά της την ποιότητα, είτε αυτή αφορά τα υφάσματα και τα υλικά, είτε τον τρόπο ραφής τους.  Απευθύνεται σε γυναίκες σαν την Alicia, γυναίκες που αγαπούν το vintage του σήμερα.

Οι συλλογές ρούχων love+alicia είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα και online μέσω του  e-shop:  www.loveandalicia.com

error: Content is protected !!