ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι εκθέσεις της Ιωάννας Ευθυμίου μάγεψαν το Μονακό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο εκθέσεις της Ελληνίδας ζωγράφου, Ιωάννας Ευθυμίου στο Μονακό, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την δουλεία και την παρουσία της διεθνώς, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο της Royal Artist στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας.
Η ζωγράφος παρουσίασε έργα  της με θέμα τα πορτρέτα της Πριγκίπισσας Charlene του Μονακό καθώς και πορτρέτα της Brigitte Bardot στην γνωστή έκθεση πολυτελών γιωτ, τη Monaco Yacht Show, και συγκεκριμένα στους χώρους του πανέμορφου και με Ελληνική σημαία super yacht  Oméga.

Από την έκθεση στο σκάφος Omega στα πλαίσια του Monaco Yacht Show για τους Les Amies du Liban a Monaco

Η έκθεση αυτή έγινε σε συνεργασία με τους φίλους του Λιβάνου που ζουν στο Μονακό και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και τα έσοδα της έκθεσης διατέθηκαν σε Νοσοκομείο  με παιδιά στο Λίβανο.

Όμως η ζωγράφος συμμετείχε και στην Διεθνή έκθεση Τέχνης Gemluc Art Monaco που διοργανώθηκε  υπό την αιγίδα της Πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό στον εκθεσιακό χώρο του Auditorium Rainier III στο Μονακό, εκεί όπου παρουσίασε έργα της εμπνευσμένα από τη Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Πλήθος προσκεκλημένων θαύμασε τις δημιουργίες της Ελληνίδας ζωγράφου όπου εισέπραξε θερμά συγχαρητήρια αλλά και θαυμασμό.

Η Ιωάννα Ευθυμίου και ο Τάκης Κωστάρας, μπροστά από το έργο της με τίτλο The red rose smile of Mona Lisa

Παράλληλα η Ιωάννα Ευθυμίου ετοιμάζει μια μεγάλη έκθεση αφιερωμένη στην Ελλάδα με τίτλο ” Οι θησαυροί μου ” / ” My treasures “, όπου το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες της. Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο Ίδρυμα Τσιχριτζή που βρίσκεται στην Κηφισιά στις 4 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Δεκεμβρίου 2017. Στην έκθεση αυτή θα παρουσιάσει έργα από τη νέα της δουλειά σε μιά ενότητα αφιερωμένη στην Ελλάδα και τους “κλεμμένους θησαυρούς” της.

error: Content is protected !!