ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δύο χρυσά βραβεία για το Spetses mini Marathon!

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στo Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, το Spetses mini Marathon τιμήθηκε με δύο Χρυσά Βραβεία στην απονομή των Tourism Awards 2018.
Η διοργάνωση βραβεύτηκε στην κατηγορία «Mobile Presence» για το Spetses mini Marathon App, την πρώτη mobile εφαρμογή για multi-sport event, που δημιουργήθηκε από την All About Running σε συνεργασία με την WIND. Το app συγκέντρωσε ξεκάθαρα τις προτιμήσεις του κοινού εκείνο το Σαββατοκύριακο καθώς ήταν το πρώτο application σε download με αθλητικό περιεχόμενο, καταφέρνοντας να εντάξει data για οκτώ δρομικά και κολυμβητικά αγωνίσματα.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, η Χριστίνα Κοραή, Press Officer της WIND, σχολίασε: «Εκ μέρους της WIND, είναι μεγάλη χαρά και τιμή η σημερινή βράβευση από τον τουριστικό κλάδο. Το Spetses mini Marathon είναι πραγματικά ένα συναρπαστικό αθλητικό γεγονός. H WIND από την πρώτη χρονιά, προσφέρει στη διοργάνωση άρτια τεχνολογική υποδομή, γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο. Η συμβολή μας, στη δημιουργία του καινοτόμου app, εμπλούτισε την εμπειρία των συμμετεχόντων το 2017, κατατάσσοντας τις Σπέτσες διεθνώς, κορυφαίο προορισμό για multisport δραστηριότητες»

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης , Χριστίνα Κοραή, Νίκος Πολιάς, Δημοσθένης Τρίγκας, Μαρίνα Κουταρέλλη

Στην ίδια τελετή, το Spetses mini Marathon βραβεύτηκε και στην κατηγορία «Sports & Adventure Destination» για την ανάδειξη των Σπετσών ως απόλυτου αθλητικού προορισμού μέσα από τη διοργάνωση διαφόρων αθλητικών event.

Θοδωρής Φίλιππας, Μαρίνα Κουταρέλλη

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη ανέφερε: «Η αναγνώριση της προσπάθειάς μας να καταστήσουμε τις Σπέτσες τον απόλυτο αθλητικό και τουριστικό προορισμό της χώρας μας μάς γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην ανάδειξη των Σπετσών, όπως τους εθελοντές μας, την τοπική οικονομία και την ομάδα μου και θα ήθελα να σε προσκαλέσω όλους στο μεγαλύτερο τρίαθλο της χώρας, το Spetsathlon, που θα πραγματοποιηθεί 11-13 Μαϊου!»

error: Content is protected !!