ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνέβη στην Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπική συναυλία με τον Μάριο Φραγκούλη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική συναυλία με τον Τενόρο Μάριο Φραγκούλη, στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
«Η προσφορά δεν έχει ταμπέλες, δεν έχει σύνορα, δεν έχει εγωισμούς. Αρκεί και μόνο να προσφέρεις όπου μπορείς», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, κ. Νίκος Πέντζος, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες της συναυλίας, τα έσοδα της οποίας θα κατευθυνθούν στις δράσεις του Δικτύου για το 2018.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πέντζος ανέφερε ότι, το Δίκτυο ξεκίνησε το 2012 υποστηρίζοντας 15 με 20 ιδρύματα. Σήμερα, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, υποστηρίζει πάνω από 75 ιδρύματα, ενδιάμεσους φορείς και συσσίτια, που πολύ σύντομα θα γίνουν 100, καταφέρνοντας πλέον να υποστηρίζει όλες τις κατηγορίες αναγκών τους και σε συνεχόμενη ροή.

Μάριος Φραγκούλης

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον Δ-ντη ορχήστρας Λουκά Καρυτινό

Ο Μάριος Φραγκούλης, ερμηνεύοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο, υπέροχα τραγούδια, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Λουκά Καρυτινού και τη συνοδεία των εξαιρετικών μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, μάγεψε το κοινό με την έκδηλη χημεία του επί σκηνής, σε ένα μουσικό πρόγραμμα με έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα, εναρμονισμένο με τον φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας.

Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος, Rufat Babayev , Γεν. Δ-ντής Hyatt Regency Thessaloniki, Χριστίνα Τζελέπογλου

Ηρώ & Ρήγας Τζελέπογλου

Στέλλα Βουλγαράκη, Γιώργος Βιόπουλος

Νίκη Καρανταλή, Σοφία Τερκενλή

Τζούλια & Έφη Αλεξοπούλου

Λένα & Ντίνος Τορνιβούκα, Φρίντα Αθανασιάδη, Στελίνα Τρωιανού

Η Ζωή Παπαγεωργίου με τον Πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής Νίκο Πέντζο

Γιώργος Τσόκας, Νάντια Σαίτη, Δήμητρα Τσόκα, Νίκος Τζιμούρτος

Αντιγόνη & Τίτη Δάνου

 

error: Content is protected !!