ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δώρο Θεραπείες με τα πολύτιμα προϊόντα της συλλογής Re-Nutrive Ultimate Diamond, μόνο για τις αναγνώστριες του Fay's Control!

Από την πρώτη φορά που σας μίλησα για τον μαγικό Ορό με Διαμάντι Μαύρης Τρούφας της Estée Lauder  έως την Μάσκα της πολυτελούς συλλογής που δοκίμασα και σας παρουσίασα, αλλά και το Δείπνο που διοργάνωσα για τις φίλες μου προς τιμή της Μαύρης Τρούφας, εσείς μου δείξατε πόσο σας ενδιαφέρει, πόσο ενθουσιαστήκατε με τις ιδιότητες της τρούφας αλλά και την πολυτέλεια που την χαρακτηρίζει.
Ναι, η αλήθεια είναι πως αυτή η συγκεκριμένη Συλλογή της Estée Lauder απευθύνεται στην αναγνώστρια του Fay’s Control και στον τρόπο ζωής που αυτή αντιπροσωπεύει.

Έτσι, η σημερινή μας “καλημέρα” συνοδεύεται από ένα δώρο από το Fay’s Control και την Estée Lauder, για τις αγαπημένες μου αναγνώστριες!

tr5

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε μία πολυτελή εμπειρία περιποίησης προσώπου στην καμπίνα της Estée Lauder , με τα πολύτιμα προϊόντα της Συλλογής Re-Nutriv Ultimate Diamond!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι “share” στον διαγωνισμό μας, “like” την σελίδα μας εδώ, και “tag” δύο φίλες σας, και ίσως είστε εσείς μία από τις πέντε τυχερές μας αναγνώστριες!

Ένα από τα Σπανιότερα και πιο Ισχυρά Συστατικά της Φύσης. Η Τρούφα Μαύρου Διαμαντιού...

Ένα από τα Σπανιότερα και πιο Ισχυρά Συστατικά της Φύσης. Η Τρούφα Μαύρου Διαμαντιού…

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί, όπου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τυχερών μας αναγνωστριών! Καλή επιτυχία αγαπημένες μου! 🙂

 

error: Content is protected !!