ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Διαδικτυακό Live από την Sugahspank και τον Γιάννη Νιάρρο!

Δεν ξέρω ποια είναι τα πλάνα σου για αυτή την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, πάντως να σε ενημερώσω πως η Sugahspank και ο Γιάννης Νιάρρος κάνουν Pyjama Party και θα μπουν στα σαλόνια μας, στο πρώτο τους διαδικτυακό live!

Soul, Funk, Jazz, Blues (μπορεί στο τέλος να πέσει και κάνα σκυλάδικο, ποτέ δεν ξέρεις μ’αυτούς) και πολύ, πολύ γέλιο από δύο φίλους που πάντα χαίρονται να παίζουν παρέα. Η blues woman Sugahspank είναι ξακουστή -και αγαπημένη- πλέον για τις live ερμηνείες της σε όλη τη γκάμα της μαύρης μουσικής. Ο σπουδαίος νεαρός ηθοποιός, αλλά και κρυφό μουσικό ταλέντο, Γιάννης Νιάρρος, μετρώντας ήδη στο ενεργητικό του ένα Βραβείο Χόρν κι ένα Βραβείο Κοινού του Αθηνοράματος, αποδεικνύει τελευταίο καιρό και τις συγκλονιστικές ικανότητες του σε πιάνο και φωνή.


Δεν ξέρω ποια είναι τα πλάνα σου λοιπόν για αυτή την Παρασκευή, αλλά είμαι σίγουρη πως θα ήθελες να κάνεις Pyjama Party με αυτούς τους δυο στο σπίτι σου, μπροστά στο τζάκι, εν μέσω καραντίνας.
Η δική μου πρόταση λοιπόν είναι να φορέσεις και εσύ τις πιτζάμες ή τις φόρμες σου, να χουχουλιάσεις στον καναπέ και να μπεις στην παρέα! Μαζί, ο Γιάννης Νικολετόπουλος στα κρουστά. Παρασκευή 22/01/21, ώρα 21:30. Τιμή από 5 ευρώ. Εισιτήρια από την www.viva.gr.

error: Content is protected !!