ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αν σου λείπουν τα brunch στο πιο αριστοκρατικό Ξενοδοχείο της Αθήνας, πίστεψε με, σε ενδιαφέρει!

Λοιπόν, ο Executive Chef του αριστοκρατικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, Αστέριος Κουστούδης με την ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου, με επικεφαλής τον Pastry Chef Ευγένιο Βαρδακαστάνη, παρουσιάζουν μέσα από την υπηρεσία Let Us Do The Cooking, ένα νέο μενού για brunch, εμπνευσμένο από το διάσημο Weekends at Winter Garden, το οποίο τώρα μπορείτε να απολαύσετε στην άνεση του σπιτιού σας! Μια εξαιρετική ποικιλία από αλμυρά και γλυκά εδέσματα και χειροποίητα αρτοσκευάσματα, συνθέτουν ακόμη μια κομψή γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το μενού περιλαμβάνει φρεσκοψημένα κρουασάν, παραδοσιακό τσουρέκι αρωματισμένο με μαστίχα, “baton” καραμελωμένης σφολιάτας συνοδευόμενα από φρέσκο βούτυρο, μέλι πεύκου και μαρμελάδα με φρούτα του δάσους. Η εμπειρία συνεχίζεται με μια παρουσίαση από καπνιστό σολομό και ‘balik’ με αβοκάντο και αυγό ορτυκιού, βασιλικό καβούρι και φύλλα πράσινης σαλάτας. Για κυρίως, θα γευτείτε ζυμαρικά ‘candele’ γεμιστά με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι, μανιτάρια, χειμωνιάτικη τρούφα, γκρατινέ με γραβιέρα Κρήτης, καθώς επίσης και θαλασσινά –γαρίδες και χτένια– μαγειρεμένα με μαραθόριζα, σπανάκι και καπνιστό χέλι στη σχάρα που θα σας ταξιδέψουν. Μια απολαυστική τάρτα αχλάδι με κρέμα αμυγδάλου, πραλίνα φουντουκιού και λεμόνι ολοκληρώνει με τον πιο γλυκό τρόπο το οικογενειακό σας brunch. Ανοίγοντας τα κουτιά θα αντικρίσετε ένα εξαιρετικό μενού τεσσάρων ατόμων με μοναδική παρουσίαση μέσα σε πυρίμαχες πορσελάνες και μια αυθεντική λευκή λινή πετσέτα με κεντημένο το οικόσημο του ιστορικού ξενοδοχείου, τα οποία έπειτα παραμένουν στη συλλογή σας.


Special treat: Για εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τη γευστική τους εμπειρία, ο Chef προτείνει το Caviar & Champagne Brunch, με το οποίο η εμπειρία απογειώνεται προσθέτοντας στο μενού μία σαμπάνια TAITTINGER BRUT 750ml και χαβιάρι ROYAL GOLD RESERVE 30gr. Κάνε την δική σου παραγγελία καθημερινά 11.00-19.00 στο 210 33 30 748

error: Content is protected !!