ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δεν είναι χειμώνας, είναι απόλαυση!

Μπορεί το ελληνικό καλοκαίρι να διαρκεί λίγους μήνες, όμως είναι εκείνες οι αναμνήσεις που δημιουργούμε κάθε χρόνο και μας κάνουν να το κρατάμε μέσα μας διαρκώς. Και κάπου εκεί, έρχεται η Κayak και έτσι μαγικά σε βάζει με ένα κλικ στην χρονοκάψουλα του καλοκαιριού σου.
Mπαίνεις στο www.kayak.gr/eshop και αυτόματα μεταφέρεσαι στο καλοκαίρι που αγαπάς και θες να κρατήσεις στο ψυγείο σου. Αυτό, με τις διαφορετικές σοκολάτες, τις καραμέλες, τα φιστίκια, τα μπαχαρικά και τα εξωτικά σορμπέ που ανακαλούν μνήμες από τον μεσογειακό ήλιο, την απέραντη, γαλάζια θάλασσα και εκείνους τις ατέρμονους περιπάτους παρέα με το μαύρο, -σήμα κατατεθέν πλέον- Κayak χωνάκι στο χέρι.


Το νέο site της πολυβραβευμένης εταιρείας παγωτού με την υπηρεσία delivery, είναι γεγονός!
Τώρα μπορείς να μπεις οποιαδήποτε στιγμή στο ολοκαίνουριο e-shop της Κayak και να παραγγείλεις τα αγαπημένα σου παγωτά και γλυκά μέσα από μια τεράστια γκάμα που θα μετατρέψει κάθε ημέρα του χρόνου σε ένα απολαυστικό, γαστρονομικό ταξίδι για εσένα και την παρέα σου. Μini cups παγωτού για να έχει ο καθένας το δικό του, 500ml για τις non stop σειρές, ειδικές 3κιλες συσκευασίες για όλη την παρέα ή και αγκαλιά με ένα γλυκό. Από αυτά τα tower cakes ή το βελούδινο red velvet ή να στείλεις μια τούρτα, γλυκού ή παγωτού, έκπληξη σε κάποιον που γιορτάζει. Γενικά, ο χειμώνας θα περάσει ευκολότερα και πιο “γλυκά”, παρέα με γεύσεις που έρχονται πλέον σπίτι σου από την Kayak. Άλλωστε στην Kayak δεν υπάρχει εποχή, υπάρχει η απόλαυση και αυτή έρχεται σε όποια γεύση και σύνθεση επιλέξεις, σπίτι σου.


It’s good to know: Τα γλυκά όπως και το πολυβραβευμένο παγωτό της kayak φτιάχνονται με φρέσκο ελληνικό γάλα, κρέμα γάλακτος, αληθινά φρούτα και ξηρούς καρπούς. Σε ανατρεπτικές συνταγές και με την φροντίδα kayak, βρίσκονται στα χέρια σου την επόμενη κιόλας μέρα της παραγγελίας σου, σε μια ιδιαίτερη συσκευασία λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

error: Content is protected !!