ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Christianna Mira changed it!

Είναι η νέα τάση, η οποία -όπως όλες άλλωστε- γεννήθηκε από τις κοινωνικο-οικονομικές αλλαγές της εποχής μας, που αναπτύσσονται σχεδόν ίδιες παγκοσμίως. Η ανανέωση του χώρου μας ανακυκλώνοντας πολλές φορές τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα, η αναβάθμιση του προτιμώντας έναν επαγγελματία από το να ξοδέψουμε αλόγιστα μόνοι μας τα χρήματα μας, η ανακαίνιση του σπιτιού μας, λόγο αλλαγών στην ζωή μας. Την τάση αυτή ήρθε να υπηρετήσει με τεράστια επιτυχία η καλύτερη του είδους, Χριστιάννα Μοίρα, της οποίας η μέχρι τώρα πορεία δείχνει πως ναι, μπορεί με ελάχιστα χρήματα να πετύχει θαύματα…

ok FullSizeRender (1)ok FullSizeRender (3)

ok FullSizeRender (2)

Έχοντας ζήσει έξι χρόνια στο Λονδίνο, όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό στο Marketing, εργαζόμενη παράλληλα σε πολυεθνικές εταιρίες, η Χριστιάννα επέστρεψε στην Ελλάδα ως συνιδιοκτήτρια των εστιατορίων Square Sushi. Η καλλιτεχνική της φύση την οδήγησε στη ζωγραφική και τη δημιουργία κατά παραγγελία έργων τέχνης με τον μοναδικό της γραφικό χαρακτήρα,  ενώ παράλληλα συμμετείχε σε αρκετές εκθέσεις ζωγραφικής. Το αληθινό της πάθος όμως ήταν πάντα η αισθητική του χώρου και της διακόσμησης κι έτσι,  μετά από πέντε χρόνια ενασχόλησης ως freelancer,  δημιουργεί το brand “.cm” με σκοπό τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Ακολουθώντας την προσωπική της υψηλή αισθητική και δίνοντας μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, παντρεύει με αναπάντεχο τρόπο το μοντέρνο με το κλασικό και μεταμορφώνει κάθε project που αναλαμβάνει σε έναν ιδιαίτερο και λειτουργικό χώρο με ξεχωριστό στυλ.

ok markos
“Μεταμορφώνω σπίτια, χώρους, ακόμη και ένα μόνο δωμάτιο, ενώ για όλα αυτά μπορεί να μην χρειαστεί να κάνω καν κάποια αγορά. Απλά να αλλάξω την αύρα του σπιτιού βάφοντας έναν τοίχο ή αλλάζοντας την διαμόρφωση των επίπλων” λέει στο Fay’s Control η Χριστιάννα και συνεχίζει “Επίσης, δημιουργώ πίνακες εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Μάλιστα, έχω κάνει δύο εκθέσεις, γράφοντας απλές λέξεις, προτάσεις, quotes, που αποτελούν ιδανικά δώρα ή βρίσκουν την ιδανική θέση τους σε έναν συγκεκριμένο τοίχο. Τελευταία, ασχολούμαι πολύ με neon lights και σύντομα θα ετοιμάσω μία έκθεση”.

ok IMG_0478

ok IMG_1735

Η Χριστιάννα εκπροσωπεί μοναδικά το mix & match ύφος στην δουλειά της ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν την διαφορά.

ok IMG_7983

“Μία ταπετσαρία αλλάζει αμέσως τον χώρο μας, όπως και ένα βάζο με λουλούδια. Ο σωστός φωτισμός ή φωτογραφίες και έργα τέχνης όταν συνδυάζονται αρμονικά δημιουργούν “ανθρώπινους” χώρους.”

ok gior1

ok M9A3332

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο site της, ή να στείλετε μήνυμα στην Χριστιάννα στο cm@christiannamira.com

shsbsaA

PSKSNSA

Change is hard at first, messy in the middle & gorgeous at the end…

error: Content is protected !!