ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χαράξτε το μονόγραμμα σας με πυρογραφία στα αγαπημένα σας Ancient Greek Sandals!

Μετά την επιτυχία των περασμένων 2 ετών, η Ancient Greek Sandals ξανασυνεργάζεται με το Free Shop, το οποίο θα φιλοξενήσει μια αποκλειστική εκδήλωση “προσθήκης μονογράμματος”, το Σάββατο 14 Μαΐου στο κατάστημα Free Shop στο Golden Hall. Οι πελάτες που θα αγοράσουν σανδάλια εκείνη την ημέρα, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το προσωπικό τους μονόγραμμα πυρογραφημένο στα αγαπημένα τους σανδάλια από τον Νικόλα Μίνογλου, συνιδρυτή της εταιρείας.

Νικόλας Μίνογλου, Χριστίνα Μαρτίνη

Νικόλας Μίνογλου, Χριστίνα Μαρτίνη

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη, χωρίς επιβάρυνση, από τις 2:00μ.μ. έως τις 7:00μ.μ και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μία ποικιλία γυναικείων, ανδρικών και παιδικών μοντέλων σε πολλά διαφορετικά χρώματα και να προσθέσουν το μονόγραμμά τους. Η καινοτομία αυτής της σεζόν είναι ότι, μαζί με το μονόγραμμα, οι φίλοι των Ancient Greek Sandals μπορoύν να συνδυάσουν διαφορετικά σύμβολα όπως ματάκια, φυλαχτά, ζώδια και μοντέρνα εικονογραμμάτα σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

ok IMG_7664
Η Χριστίνα Μαρτίνη, ιδρύτρια της Ancient Greek Sandals, λέει στο Fay’s Control: «Η πυρο- γραφία αποτελούσε πάντα αγαπημένη τεχνική στα Ancient Greek Sandals, έτσι μας φάνηκε πολύ φυσικό να δώσουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να αποκτήσουν το προσωπικό τους ζευγάρι αυτό το καλοκαίρι, χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή αυτή μέθοδο».

Χριστίνα Μαρτίνη

Χριστίνα Μαρτίνη

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ελλάδα, η συνιδρύτρια της ΑGS και σχεδιάστρια, Χριστίνα Μαρτίνη, είναι BA (Hons) graduate in Footwear Design and Product Development του φημισμένου Cord- wainers College (2000). Η Χριστίνα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ως σχεδιάστρια υποδημάτων με τους οίκους Balenciaga (2008-2010), Louis Vuitton και Iris srl. Ο συνεργάτης και συνιδρυτής Νικόλας Μίνογλου γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Απόφοιτος (ΜΒΑ) του Babson College, ΗΠΑ, το 2006 επέστρεψε στην Αθήνα και ανέλαβε την καλά εδραιωμένη οικογενειακή επιχείρηση υποδημάτων, πριν ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Χριστίνα.

error: Content is protected !!