ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δυνατοί Μαζί: Πως να περάσετε από το ραντεβού στη σχέση!

Τεχνικές και μυστικά για να κτίσετε και να διατηρήσετε τις υγιής και δυνατές σχέσεις που σας αξίζουν.
Τι μας δίνει αληθινή  ευτυχία & νόημα ζωής; Είναι το χρήμα, η αναγνώριση, η επιτυχία; Πρόσφατη έρευνα που ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστήμιο του Harvard, μετά από  75 χρόνια -πρόκειται  για μια από τις πιο μακροχρόνιες και  εμπεριστατωμένες  έρευνες που έχουν γίνει στον κλάδο- αποδεικνύει ότι αυτό που φέρνει ευτυχία, ισορροπία και υγεία στο άτομο είναι η ποιότητα των διαπροσωπικών σχέσεων στη ζωή του!

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικές είναι οι ποιοτικές σχέσεις για την ισορροπία, την ευτυχία και τη ψυχική και σωματική μας υγεία. Παρόλα αυτά διαπιστώνουμε καθημερινά πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η δημιουργία και η διατήρησή τους! Όλοι τις αναζητούμε, αλλά λίγοι κατορθώνουμε να τις κατακτήσουμε και διατηρήσουμε. Γιατί άραγε; Ονειρευόμαστε, συναντιόμαστε, συνδεόμαστε, μαγευόμαστε… και μετά; Τι συμβαίνει μετά; Τι πάει λάθος; Τι αλλάζει; Τι μας ξεφεύγει; Γιατί χάνεται ή δεν δημιουργείται ποτέ η «μαγεία»;

ca7a7d2b21dedba7bd45e0b98a48307a

Το ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΑΖΙ είναι ένας κύκλος 3 συναντήσεων για τις σχέσεις. Θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ορισμένους βασικούς παράγοντες και μυστικά επιτυχίας και να μάθετε τεχνικές για τη δημιουργίας και τη διατήρηση των σχέσεων !

Μην χάσετε την πρώτη συνάντηση:

Τρίτη 17 Μαΐου, 6.30-8.30 μ.μ.

«Πώς να περάσετε από το ραντεβού στη σχέση»
Κατακτήστε την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση, τον αυτοσεβασμό και την ενσυναίσθηση που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και να κρατήσετε μια σχέση που να σας εκφράζει και να σας αξίζει .
Ανακαλύψτε ποιοι είστε, τι προσδοκάτε από μια σχέση και πώς να το φέρετε στη ζωή σας. Έτσι θα κατορθώσετε να ελκύσετε τον σύντροφο που σας ταιριάζει  και να εξελίξετε ένα απλό ραντεβού, σε ουσιαστική σχέση !

Η Εισηγήτρια
Tζίνα Γ. Θανοπούλου, ΕD.Μ, ΜΑ, Ηarvard University
Διευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας Life Clinic Group

Phychologies-PHOTO-GINAH Τζίνα Θανοπούλου είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» ( Risk & Prevention Psychology), στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών και στην Γυναικεία Ψυχολογία.
Με  20 χρόνια εμπειρίας ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος στο International School of Athens/TASIS και στο  PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, έχει μια πολύπλευρη και μοναδική εμπειρία που συνδυάζεται με βαθιά γνώση και αγάπη για τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως τα παιδιά.
Είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας  Συμβουλευτικής ΕΕΣ και μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής & της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολογίας.

Life Clinic Group Life Clinic Group, Adrianou 4, N. Psyhiko, Athens, 15451 Greece

error: Content is protected !!