ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η νέα The Margi Pool, το νέο talk of the town !

Το ξενοδοχείο The Margi καλωσορίζει τη σεζόν και σας υποδέχεται στη νέα του πισίνα, η οποία θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό του φετινού καλοκαιριού.  Υπηρετώντας πιστά  την οικογενειακή παράδοση η 3η γενιά που βρίσκεται πλέον στο τιμόνι του ξενοδοχείου, Θοδωρής και Γιάγκος Αγιοστρατίτης, υλοποιούν μια σημαντική επένδυση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, θέτοντας ταυτόχρονα ακόμα πιο υψηλούς στόχους στον τομέα της φιλοξενίας και των υπηρεσιών.
Η νέα πισίνα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, αποτελεί το κόσμημα του ξενοδοχείου με τις αμιγώς μεσογειακές πρώτες ύλες όπως το ξύλο και το μάρμαρο σε χρώματα γήινα να συνθέτουν ένα τοπίο χαλάρωσης και απόλαυσης στην καρδιά της Βουλιαγμένης. Ελιές, βυθισμένες ξαπλώστρες στην πισίνα και ένα αξεπέραστο deck απογειώνουν το σκηνικό.

IMG_5547ok

IMG_5605ok
Ταυτόχρονα, η νέα πισίνα θα εγκαινιάσει και μία αξέχαστη εμπειρία υπηρεσιών για τον επισκέπτη ξεκινώντας από δροσερές πετσέτες αρωματισμένες με αιθέρια έλαια, δροσιστικά smoothies από φρέσκα λαχανικά, οργανικά snacks και προτάσεις φαγητού από τη φάρμα του Margi.

IMG_6120ok
Παράλληλα, οι επισκέπτες της πισίνας, εκτός από το θρεπτικό, οργανικό και νόστιμο brunch, μπορούν να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στις 4 πολυτελείς cabanas, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν συναντήσεις, cocktail parties και αξέχαστα bachelorettes.

IMG_5471ok
Μάλιστα, στο χώρο της πισίνας θα λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, massage room, όπου οι έμπειροι θεραπευτές από τον όμιλο Asian Spa θα προσφέρουν μοναδικές θεραπείες για αναζωογόνηση και ευεξία.
Με τη δύση του ηλίου, το σκηνικό αλλάζει και το αγαπητό σε όλους Malabar θα λειτουργεί σε ανανεωμένο χώρο με γευστικές προτάσεις δια χειρός του executive chef Παναγιώτη Γιακαλή.

error: Content is protected !!