ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Chara Lebessi: A New Limited Edition Collection available Exclusively at Hilton Athens

Ανάκαλυψτε την Νέα Holiday συλλογή της Chara Lebessi στο στο πρώτο της Pop Up Shop που θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό ξενοδοχείο Hilton Αθηνών
Μια limited edition συλλογή που επενδύει στο Design, την ποιότητα, τα πολυτελή υφάσματα & υλικά παρουσιάζει αποκλειστικά στο Hilton Αθηνων.

Το φόρεμα που φόρεσε η Ζεστά Μακρύ πουλιά από Silk Crepe με ασυμμετρα κοψιματα θα είναι μια από τις βραδινές εορταστικει προτάσεις μου & θα βρίσκετε στο pop up shop

Το φόρεμα που φόρεσε η Ζέτα Μακρύπουλια από Silk Crepe με ασύμμετρα
κοψίματα θα είναι μια από τις βραδινές εορταστικές προτάσεις της Chara Lebessi που θα βρίσκεται στο pop up shop

Αιθέρια φορέματα από silk crepe & Chantilly laces, Blouses, Cocktail φορέματα με χειροποίητες λεπτομέρειες & τελειώματα, μια συλλογή μοναδική για ιδιαίτερες και ξεχωριστές εμφανίσεις.
Χρησιμοποιώντας την τεχνική του moulage, η δημιουργός εστιάζει σε στρατηγικά σημεία και το γυναικείο σώμα αποκαλύπτεται επιλεκτικά, χαρίζοντας άψογη εφαρμογή για μια μοναδική εμφάνιση.

Η Rose gold silk crepe δημιουργία μου επιλέχθηκε & φωτογραφηθηκε απο την εταιρία κοσμηματων Links of London για την παγκόσμια καμπανια τους Spring Summer 2016 Το look book τους με εξώφυλλο τον φόρεμα μου βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας Links of London παγκοσμιως.

Η Rose gold silk crepe δημιουργία της επιλέχθηκε και φωτογραφήθηκε από την εταιρία κοσμηματων Links of London για την παγκόσμια καμπανια τους
Spring Summer 2016
Το look book τους με εξώφυλλο τον φόρεμα της Chara Lebessi βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας Links of London παγκοσμίως.

CHARA LEBESSI POP UP SHOP

5th – 15th December 2016
12.30 – 20.00
HILTON ATHENS
Area Lobby

error: Content is protected !!