ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Add a little Hilton to your Holiday!

Σχεδιάστε για τα φετινά Χριστούγεννα μια απόδραση στην καρδιά της πόλης απολαμβάνοντας μαγικές στιγμές με αυτούς που αγαπάτε στο Hilton Αθηνών. Το ιστορικό ξενοδοχείο γνωρίζει πάντα πώς να δημιουργεί μια ξεχωριστή παραμυθένια ατμόσφαιρα τις γιορτές και σας καλεί να την ζήσετε μαζί του.
Την Παραμονή των Χριστουγέννων, το εστιατόριο Βυζαντινό ετοιμάζει έναν υπέροχο εορταστικό μπουφέ με ζωντανή μουσική ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς προσφέρει ένα εξαιρετικό μενού 6 πιάτων που θα το απολαύσετε με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Την Ημέρα των Χριστουγέννων, η παραμυθένια διάθεση στο Hilton συνεχίζεται και το εστιατόριο Βυζαντινό οργανώνει μια εντυπωσιακή γιορτή για εσάς και τα παιδιά σας με ζωντανή μουσική, παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα και βέβαια με τον εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο μπουφέ που θα κάνει αξέχαστα τα φετινά Χριστούγεννα σε μικρούς και μεγάλους.

ok Lobby 1

ok Lobby 2
Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για την Παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς είναι το μαγευτικό Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton. Εκεί, κάτω από τα αστέρια του αττικού ουρανού, ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου βάζει τις δικές του πινελιές στις μαγικές βραδιές δημιουργώντας για σας εορταστικά πιάτα με gourmet συνδυασμούς. Μετά το δείπνο, η πρώτη νύχτα του χρόνου επιβάλλει χορό και ξεφάντωμα. Ο DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος θα είναι εκεί με τις μουσικές επιλογές του να σας ξεσηκώσει και να σας διασκεδάσει μέχρι το πρωί. Τι καλύτερο μετά από μια τόσο ξεχωριστή βραδιά να σας βρει η πρώτη μέρα του 2017 στο Βυζαντινό να απολαμβάνετε ένα πλούσιο πρωινό στον θρυλικό Πρωτοχρονιάτικο μπουφέ!

Galaxy

Galaxy

Αν πάλι σας αρέσουν τα ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αλλά και για τον εαυτό σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε την δωροεπιταγή που προσφέρει το Hiltonia Spa για να απολαύσετε πολυτελή χαλάρωση και ανανέωση στις ημέρες των εορτών. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από μια συλλογή δωροεπιταγών του Galaxy Bar & Restaurant και του Βυζαντινού εστιατορίου για να πρωτοτυπήσετε και να εντυπωσιάσετε με τα δώρα σας.
Μάθετε περισσότερα εδώ  ή τηλεφωνήστε για τα εορταστικά μενού και τα πακέτα των εστιατορίων: 210-7281351
για τα πακέτα του Hiltonia Spa: 210-7281801 &
για την εορταστική προσφορά διαμονής (από €169 με πρωινό): 210-7281100

error: Content is protected !!