ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Carnival Party with Looney Tunes Party @ Golden Hall!!!

Μία το λίγο χιόνι που έπεσε στην Αθήνα και κράτησε κάποια σχολεία δύο ολόκληρες ημέρες κλειστά, μία η ίωση που μας κράτησε άλλες τρεις μέρες σπίτι, αυτό κι αν ήταν κανονικότατο winter break! Η αλήθεια είναι, πως όταν φοιτάς στην Β’ Δημοτικού, και έξω ρίχνει χιόνι, θέλεις πως και πως να πας σχολείο να παίξεις με τους φίλους σου. Πόσω μάλλον όταν λόγω γρίπης έχεις να τους δεις μία ολόκληρη εβδομάδα… Anyway, τέλος καλό όλα καλά, για να την “αποζημιώσω” για τον εβδομαδιαίο εγκλεισμό της στο σπίτι, της έταξα Looney Tunes, στο Golden Hall!

looney1looney2

Το έβλεπα από τις αρχές Φεβρουαρίου το Golden Hall να φοράει τα αποκριάτικά του και υποδέχεται τα Looney Tunes, τους Tom & Jerry και τον Scooby Doo, και περίμενα πως και πως την καλύτερη ευκαιρία να την φέρω…Το «Carnival Party with Looney Tunes Party», αφορά οικογένειες με παιδιά έως 10 χρονών, και αποτελείται από προγράμματα εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα και με πρωταγωνιστές τους βασικούς ήρωες της Warner Bros.

looney11looney12looney7

Μάλιστα, στα τρία διαφορετικά θεαματικά stages, που βρίσκονται εντός του Golden Hall , έχει στηθεί ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι με την πιο ανεβασμένη διάθεση, συναρπαστικά παιχνίδια και δρώμενα που παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε αποκριάτικους ρυθμούς και χαρίζουν αξέχαστες εμπειρίες διασκέδασης.

looney3

Οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να κατασκευάσουν αποκριάτικες μάσκες με θέμα τους ήρωες της Warner Bros, να παρακολουθήσουν παραστάσεις κουκλοθέατρου, αλλά και να απολαύσουν απίθανα ταχυδακτυλουργικά κόλπα από έμπειρους performers! Face painters, animateurs και εξειδικευμένοι παιδαγωγοί, βρίσκονται στο Golden Hall εκεί για να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά και να τα μεταφέρουν στο χαρούμενο κλίμα των αποκριών.

looney5
“Face Painting????” ενθουσιάζεται η Ελμίνα! “Όχι, αύριο έχουμε σχολείο…Ίσως , μία καρδιά από glitter στο χέρι…”

looney8

“Σ ‘αγαπώ μαμά…”

Και να μην ξεχνάμε και το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Golden Hall «Kid’s Arts & Crafts», που βρίσκεται στον 1ο όροφο και προσκαλεί όλα τα παιδιά να ετοιμάσουν απίθανες κατασκευές κάρτες και δώρα με θέμα τον Άγιο Βαλεντίνο και να μάθουν από κοντά την τέχνη της χειροτεχνίας.

Golden Hall First of All και τις απόκριες!

error: Content is protected !!