ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Best Hair Science event ever!

Η Dyson, αναγνωρισμένη ως μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες έρευνας και τεχνολογίας στον τομέα των ασύρματων σκουπών, των καθαριστών αέρα, καθώς και των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, διοργάνωσε το πρώτο Hair Science Event στην Ελλάδα, αφιερωμένο στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και στην περιποίηση και το styling των μαλλιών. Αγαπημένοι celebrities, content creators, εκπρόσωποι του Τύπου και άνθρωποι από το χώρο της μόδας τίμησαν το PR Event με την παρουσία τους, ανάμεσα τους η Μαρία Ηλιάκη, η Άννα Prelevic, Ιλένια Williams, Ραφαέλλα Ψαρρού, η Mary Βυτίναρος και πολλοί άλλοι.

Μίνα Μπιράκου

Ο Gavin Galligan, Senior Engineering Manager της Dyson, παρουσίασε την τεχνολογία περιποίησης μαλλιών της Dyson και την καινοτομία πίσω από τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, σηματοδοτώντας το λανσάρισμα της νέας γενιάς των multi-styler Dyson Airwrap, επανασχεδιασμένων για γρηγορότερο και ευκολότερο styling μαλλιών, χωρίς ακραία θερμότητα, χάρη στη βελτιωμένη ροή αέρα Coanda.

Η εκδήλωση έδωσε στους καλεσμένους την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο Dyson Airwrap σε ένα master-class που πραγματοποιήθηκε από τον Brand Ambassador της Dyson, Βασίλη Διαμαντόπουλο, καθώς και να δοκιμάσουν και τα τρία προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Dyson – το πιστολάκι μαλλιών Supersonic, το ισιωτικό Corrale και το νέο Airwrap TM multi-styler.

Υβόννη Ντόστα

Ο James Dyson είπε σχετικά: “Τα περισσότερα εργαλεία styling αγνοούν ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι μαλλιών – ένα εξάρτημα που μπορεί να λειτουργήσει για έναν, μπορεί να είναι επιζήμιο για έναν άλλο. Οι εξελίξεις στο Airwrap TM multi-styler βασίζονται στην επιτυχία του προκατόχου του, μέσα από αδιάκοπη έρευνα και δοκιμές σε χρήστες. Το αποτέλεσμα: κυλίνδρους διπλής κατεύθυνσης για μπούκλες με ταχύτερο και ευκολότερο αποτέλεσμα, επανασχεδιασμένες βούρτσες για πιο ακριβές σχήμα και ένα εντελώς νέο, εξάρτημα διπλής λειτουργίας με Coanda για στέγνωμα πριν το styling και για ένα ολοκληρωμένο, λείο, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα. Η ικανότητά μας να ελέγχουμε τη ροή του αέρα προσφέρει ενισχυμένη απόδοση του αεροδυναμικού φαινομένου Coanda για μπούκλες, σχήμα, ίσια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα – χωρίς υπερβολική θερμότητα”.

Βασίλης Διαμαντόπουλος, Νεκταρία Μπέσσα

Μαρία Ηλιάκη

Βασιλική Καρανζογιάννη, Μαλαματένια Παλατσίδη

Jana Sireac, Μαρία Παπαγεωργίου

Ιλένια Williams

Κλειώ Στασινού, Ρέα Παπαθανασίου

Λία Μπαρόλα

Όλγα Ντάλλα

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!