ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Έλενα Κουλαουζίδου: Εντυπωσιακή επίδειξη λίγο πριν την παρουσία της στο The Pop Up Project!

Για μια ακόμη φορά η Έλενα Κουλαουζίδου, γνωστή για τις μοναδικές δημιουργίες της αλλά και για την πάντα εντυπωσιακή της παρουσία στα The Pop Up Projects μας, έκλεψε την παράσταση με τη συλλογή της για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2022 – 23, που παρουσίασε στο ξενοδοχείο Oasis, στη Γλυφάδα.

Το αγαπημένο μου, το οποίο έχω ήδη παραγγείλει στην ακόμη πιο αγαπημένη Έλενα!

Πλήθος κοσμικών κυριών της Αθήνας τίμησαν με την παρουσία τους τη σχεδιάστρια και καταχειροκρότησαν τις υπέροχες δημιουργίες της. Η τάση για το φετινό χειμώνα έχει μεταξύ άλλων δερμάτινα jackets και ρούχα κεντημένα με κρύσταλλα, γούνινα και κασμιρένια παλτό σε φωτεινά χρώματα.

Ευγενικοί χορηγοί της βραδιάς ήταν: “Η Δύναμη της Προσφοράς” της κυρίας Έμης Λιβανίου, “Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ταμπακάκη” της κυρίας Ρένας Ταμπακάκη και το ξενοδοχείο “Siete Mares Luxury Suites” της κυρίας Ειρήνης Κασελίνη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΦΗ ΤΣΙΡΝΟΒΑ ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΝΟΒΑΣ

ΝΤΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΛΑΙΜΟΥ

ΕΦΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΣΑ ΧΑΡΙΣ ΚΟΝΔΥΛΗ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΛΑΤΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΟΥΜΠΟΥ

ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΥΛΑΚΗ ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

ΒΙΚΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΦΑΙΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ

ΚΡΙΣΤΥ ΚΡΑΝΑ ΟΛΓΑ ΜΠΑΖΑΚΑ ΝΑΝΣΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τις πιο γιορτινές δημιουργίες της Έλενας Κουλαουζίδου μπορείτε να τις δείτε από κοντά και να τις αποκτήσετε στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, και στο The Pop Up Project: Exclusive DownTown, που θα ακολουθήσει, στο πιο εστέτ quartier της Αθήνας!

Stay tuned…

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!