ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Project {Just/Art}* μας ταξίδεψε στους δρόμους του αφρού!

Mε μεγάλη επιτυχία και υπό την παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, η προβολή της ταινίας “Arcadia 1900, Champagner d’ Orient, η Καμπανία της Ανατολής” του Σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλου στον κινηματογράφο Μπομπονιέρα στην Κηφισιά.

Φανή Κούτρα, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Αλέξανδρος Κασσανδρινός, Ντίνα Σπυροπούλου, Ανδριανή Τσέλεπου

Το Project {Just/Art}* από κοινού με το κτήμα Σπυρόπουλος, το κτήμα Τσέλεπου και το Κτήμα Juliet and Romeo συνεργάστηκαν με κοινό σκοπό την προβολή της Μαντινείας, της πολυάμπελου χώρας, όπως την αναφέρει ο Όμηρος στα κείμενα του. Μια ταινία, φόρος τιμής στην οικογένεια των αδελφών Παπανικολάου που παρουσιάζει την προσπάθεια τους για παραγωγή αφρώδους οίνου στην Αρκαδία ήδη από το 19ο αιώνα. Την ταινία προλόγισε η συνθέτρια της μουσικής της ταινίας Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Έλλη Πασπαλά, Βασίλης Κεφαλογιάννης, Ευανθία Ρεμπούτσικα

Χαρακτηριστική ποικιλία κρασιού και των τριών οινοπαραγωγών είναι το Μοσχοφίλερο ή αλλιώς το Φιλέρι. Οι νέες ετικέτες των τριών οινοπαραγωγών για την εξαιρετική αυτή ποικιλία (λευκά κρασιά και αφρώδη λευκά και ροζέ κρασιά) παρουσιάστηκαν και συνόδευσαν την υπέροχη αυτή βραδιά αμέσως μετά το τέλος της ταινίας και το κοινό είχε την ευκαιρία να τις δοκιμάσει.

Τζούλη Αγοράκη

Αλεξία Μπουμπούλη, Ανδριανή Τσέλεπου, Φάνης Μούρτος

Καρολίνα Ροβύθη, Θεόδωρής Θεοδωρίδης

Φένυ Μπούζα, Σοφία Τρέκκα

Κωνσταντίνος Τέγος, Λένα Χαριζοπούλου

Γιώργος Γεωργούδης- Ιωάννα Ντουσοπούλου

Ντίνα Σπυροπούλου (κτήμα Σπυρόπουλος), Φανή Κούτρα (κτήμα Juliet and Romeo), Ανδριανή Τσέλεπου (κτήμα Τσέλεπος)

Γιώργος Ζουμπάκης, Φανή Κουτρα, Βασίλης Ζαγκανάς

Γιάννης Κορασίδης, Θεοδωρής Θεοδωρίδης, Χρυσή Βασιλάκη, Ρένια Παπανικολάου, Κωνσταντίνος Γαλάνης

Γιάννης Τσέλεπος, Άρης Κεφαλογιάννης

Μαρία Παπαγιάννη, Nτίνα Σπυροπούλου, Σοφία Μπερετάνου

Φανή Κούτρα, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Έλενα Βρεττού

Τζούλη Αγοράκη, Τάσος Μπιμπισίδης

Χρήστος Ιωαννίδης, Ρόζα Ρούσσου

Στέλλα Βουλγαράκη

{Just/Art}* : Με βασικό ερώτημα αν μπορεί να επιβιώσει η τέχνη εκτός των κλασσικών, αναμενόμενων χωρών και αν μπορεί κυρίως να συμβιώσει με το δίκαιο, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κασσανδρινός ξεκίνησε το 2016 το project {Just/Art}* με σκοπό την προώθηση καλλιτεχνών, δημιουργικών ιδεών και καλλιτεχνικών τάσεων στο ευρύ κοινό, στα πλαίσια του οποίου διερευνά χώρους- ορόσημα ως σημεία τέχνης και έκφρασης αυτής καθώς και την σχέση μεταξύ τέχνης και δικαίου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!