ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αυτή η χαρά του shopping με την Ελμίνα!

Όσο θυμάμαι όταν ήταν μικρή και βαριόταν, αδιαφορούσε παντελώς για να έρθει μαζί μου για ψώνια, και τώρα, ξεκλέβει χρόνο από τον χρόνο που δεν έχει, για να έρθει μία, και άλλη μία, βόλτα μαζί μου στο Golden Hall. Τυχαίνει να μένουμε κοντά, οπότε όταν καταφέρνει ένα break από τις μαθητικές της υποχρεώσεις, έρχεται στο γραφείο του δωματίου μου, εκεί που συνήθως κάθομαι και δουλεύω, με πιάνει από πίσω αγκαλιά και μου ψιθυρίζει συνωμοτικά στο αυτί “Πάμε μία γρήγορη Golden Hall?”. “Πάμε!”. Δεν είναι ότι χρειάζεται ντε και καλά να αγοράσει κάτι. Συνήθως το κάνει, αλλά πιο πολύ πρόκειται για αυτή την αίσθηση της πολυτέλειας και της ξεγνοιασιάς και μίας νοερής υπόσχεσης πως θα περάσεις καλά -πολύ καλά- και που τη νιώθεις από την είσοδο κιόλας του βραβευμένου Εμπορικού Κέντρου.
Έτσι και χθες. “Πάμε μία γρήγορη Golden Hall?”. “Πάμε!” Έστω κι αν βρισκόμαστε σε μία απόλυτα στρεσογόνο και αγχώδη περίοδο λόγω της εξεταστικής περιόδου που ξεκινάει σε ελάχιστες μέρες, έστω κι αν ξενυχτάει για να προλάβει να βγάλει την όλη την ύλη. Όταν σε κοιτάει στα μάτια και σου λέει “Χρειάζομαι ένα διάλειμμα”, εσύ απλά της το προσφέρεις.

Και σε αυτό το απόλυτα ανακουφιστικό διάλειμμα, αυτό που είχε ανάγκη πιο πολύ, ήταν να δοκιμάσει τα ρούχα που θα πάρει μαζί της, στο πρώτο Σαββατοκύριακο που θα πάει με τις κολλητές της για σκι αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων της. Αλλά και όσα θα χρειαστεί να έχει μαζί της τις δύο εβδομάδες που θα περάσει τον Ιούλιο στην Αγγλία. Και πήγαμε στο ανακαινισμένο κατάστημα της GANT.

Follow us…

Καταλαβαίνω πως ενθουσιάζεται από τα Tik-Tok που ανεβάζει. Όταν της αρέσει κάτι, όταν είναι της απολύτως αυστηρής έγκρισης της και του πολύ ανεπτυγμένης αισθητικής γούστου της, είναι με το κινητό στο χέρι και απαθανατίζει όλα όσα περνάνε από το εκλεκτό ραντάρ της. Όταν δεν την ιντριγκάρει, ούτε tag μην τολμήσεις να την κάνεις…

Το casual με άποψη. Η GANT Ιδρύθηκε στην Αμερικανική Ανατολική Ακτή το 1949 και διαμορφώνει το preppy στυλ για πάνω από επτά δεκαετίες. Ίσως για αυτό το preppy look βλέπεις πως τη GANT προτιμάνε και οι περισσότεροι κομψοί παραθεριστές στις Σπέτσες, όπου περνάμε τις θερινές διακοπές μας.

Weekend Escape: Take time to do what makes your soul happy!

Sustainable Style for Elmina!

Από το ξεκίνημα της μάρκας ως καινοτόμου κατασκευαστή πουκαμίσων μέχρι τα πρωτοποριακά αμερικανικά sportswear του σήμερα, η GANT συνεχίζει να εξελίσσει το χαρακτηριστικό preppy στυλ της για τον σύγχρονο καταναλωτή.

Go where you feel most alive…

Use the weekend to build the life you want instead of trying to escape the life you have…

Είναι ικανή με μία γρήγορη μόλις ματιά να ξεχωρίσει τι θέλει, πως να το συνδυάσει και σε ποια περίσταση θα το φορέσει.

Όταν την βλέπω να βγάζει selfies και να ανεβάζει Tik-Tok, ξέρω αμέσως πως είναι της απόλυτης έγκρισης της. Και η GANT είναι οπωσδήποτε.

Η GANT είναι τα καλοκαίρια μας…

Είναι οι πιο κομψές επιλογές μας…

Το ομορφότερο break λίγο πριν τις εξετάσεις, λίγο πριν τις ομορφότερες καλοκαιρινές αποδράσεις. Εδώ, στο Ισόγειο του Golden Hall,  στο ανακαινισμένο κατάστημα της GANT που θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να φορέσεις στο αγαπημένο σου resort!

error: Content is protected !!