Το αγαπημένο brand που είναι συνυφασμένο με το preppy look, τα ευγενή αθλήματα και τα κομψά θέρετρα!

18/05/2022 • GET

Εσένα ποιο είναι το brand που με το που ακούς ή προφέρεις το όνομα του, σου έρχεται ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη; Και μαζί με αυτό χιλιάδες υπέροχες, μοναδικές αναμνήσεις; Εμένα η Lacoste. Αποκλειστικά η Lacoste. Από το πρώτο polo που δημιουργήθηκε στην ιστορία το 1933, από τον θρύλο του τένις Rene Lacoste, και από εκεί στα 80s και στα δικά μου παιδικά χρόνια, έως τις fashion-sport style δημιουργίες της που πλέον βρίσκω στην υπέροχα ανακαινισμένη boutique της, στο Ισόγειο του Golden Hall, το αγαπημένο γαλλικό brand, -ίσως το πιο αναγνωρίσιμο athleisure brand από οποιοδήποτε άλλο- μεγαλώνει μαζί μας, -φυσικά- σαν το καλό γαλλικό κρασί.

Το κατάστημα της Lacoste στο Ισόγειο του Golden Hall ακόμη πιο εντυπωσιακό μετά τη πρόσφατη ανακαίνιση του!

Η Lacoste εκπροσωπεί τη γαλλική κομψότητα που συνδυάζει μοναδικά με την urban street αισθητική στο casual ντύσιμο. Συνυφασμένη με το preppy look, με τα ευγενή αθλήματα και με τα κομψά θέρετρα, συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και το αθλητικό στιλ, απευθυνόμενη στα ελεύθερα και δημιουργικά πνεύματα.

Στη φιλοσοφία του ιδρυτή της Lacoste, η κομψότητα είναι ανθρώπινη αξία, είναι τρόπος συμπεριφοράς, η στάση απέναντι στα πράγματα που μας ενώνει, παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές. Σύμβολο ευγένειας που αγκαλιάζει τις αξίες που φέρει ο κροκόδειλος εδώ και τόσα χρόνια.

Στο κατάστημα της Lacoste στο Ισόγειο του Golden Hall ανακαλύπτω μοναδικές συλλογές σε ανδρικές, γυναικείες και παιδικές δημιουργίες, tennis shoes καθώς και αξεσουάρ που εσυγχρονίζονται διαρκώς για να ορίσουν το στιλ ακόμη πιο δυναμικά.

Η ανανέωση του Οίκου είναι αισθητή σε κάθε δημιουργία που προτιμάνε οι cool hunters

Εσένα ποιο είναι το brand που με το που ακούς ή προφέρεις το όνομα του, σου έρχεται ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη; Εμένα οπωσδήποτε η Lacoste με το υπέροχο κατάστημα της στο Ισόγειο του Golden Hall!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons