ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αξέχαστο πάρτι εμπνευσμένο από τα ’70s & από την Ανατολή!

Η Wéngko Molé υποδέχτηκε το καλοκαίρι με το πιο ανέμελο, γεμάτο εκπλήξεις, ρετρό πάρτυ, με vibes φεστιβάλ και την πνοή απελευθέρωσης της γοητευτικής δεκαετίας των 70s. Με αφορμή την συμπλήρωση πέντε ετών επιτυχημένης πορείας του brand, το πάρτυ σε παρότρυνε να βιώσεις και να αφεθείς σε όλα όσα αντιπροσωπεύει και στοιχειοθετεί: την κομψή άνεση, την ανεμελιά, την υψηλή ποιότητα και φινέτσα αλλά και την αέναη αναζήτηση της καλύτερης εκδοχής του εαυτού σου.

Χριστίνα Πιστοφίδου

Ως concept η Wéngko Molé αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο οι ιθαγενείς μικρών χωριών της Ινδονησίας τυλίγουν προστατευτικά το ύφασμα γύρω από τους ώμους τους, καθώς η μέρα χάνεται στο σούρουπο. To resort-wear brand Wéngko Molé λειτουργεί με βάση το Λονδίνο και την Αθήνα. Αντλώντας έμπνευση και με έντονα στοιχεία αναφοράς στον τρόπο ζωής και ένδυσης της Ανατολής, οι συλλογές του brand σε μεταφέρουν σε έναν άλλο μακρινό κόσμο.

Η σχεδιάστρια Χριστίνα Πιστοφίδου με τους γονείς της, Σουζάν Μίλλερ Πιστοφίδου, Γιώργο Πιστοφίδη

Χριστίνα Πιστοφίδου, Άννα Μαμιδάκη, Άρτεμις Κλωνιζάκη

Κατερίνα Πίτσου, Χριστίνα Πιστοφίδου, Αλεξάνδρα Πολυμενάκου

Η νέα συλλογή Wéngko Molé SS2019 “SEASONS IN THE SUN” έχει έντονες επιρροές από τα φεστιβάλ της δεκαετίας των 70s και προωθεί την ελευθερία της έκφρασης και την εσωτερική αναγέννηση, ανανέωση και γαλήνη που αυτή επιφέρει. Εμπνευσμένο από την φετινή του συλλογή, το brand έστησε ένα σκηνικό 70s με τα τολμηρά του prints, αγαπημένες μελωδίες, ονειρικά cocktails, make- up artists, installations και ένα exclusive pop up store, σε ένα πάρτυ που θα μας μείνει αξέχαστο.

Τα κιμονό του brand στο photobooth

Στο πλαίσιο αυτής της τόσο χαρούμενης ημέρας, το brand εγκαινιάζει μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η αγάπη και η αλληλεγγύη προς συνανθρώπους που έχουν ανάγκη -και ιδιαίτερα τα παιδιά- βρίσκονται στον πυρήνα του εταιρικού ήθους και βασική προτεραιότητα του brand όποτε του δίνεται η ευκαιρία να σταθεί δίπλα τους. Γι᾽αυτό, από εκείνη τη βραδιά και έπειτα η εταιρία δωρίζει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις λιανικής της, στην Ένωση.

Γιάννης Κλωνιζάκης, Ερρίκος Βασιλείου, Μαρία Χριστίνα Πανταζοπούλου, Αλεξία Μίχαλου

Χριστίνα Πιστοφίδου, Θέμης Μαντζαβίνος, Σουζάν Μίλλερ-Πιστοφίδου

Αντέλ Κύτταρη, Μαρία Παπαγεωργίου

Ιωάννα Λαλαούνη, Γιώργος Πιστοφίδης, Κατερίνα Πίτσου, Αλέξης Ορφανός

Αλεξία Μίχαλου

Μπίλυ Τζώρτζη

Γιώργος Πιστοφίδης, Ντέμπορα Χορν, Σαμπίν Καμχή

Δημήτρης Δαμάσκος, Χριστίνα Πιστοφίδου, Sabine Wuenschmann

Μύρινα Τσαντίλη, Κρύστα Φωτεινοπούλου

Σεραφείμ Παπαδόπουλος, Αλεξία Μίχαλου, Περικλής Αλεξίου

Βάνια Μπόβαν, Ισιδώρα Rockomanovic

Ξένια Στεφανάκη, Σίσσυ Κωνσταντινίδου

Ιφιγένεια Παπαθανάση, Δημήτρης Τρύφων

Μαριάννα Αγιοστρατίτη, Χριστίνα Πιστοφίδου, Ναταλία Μαρκαντωνάτου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!