ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο “Stay Gold” δείπνο του Jean Claude Jitrois!

Με ένα “Stay Gold” δείπνο υποδέχτηκε ο διασημος σχεδιαστής μόδας Jean Claude Jitrois τους εκλεκτούς καλεσμένους του στο Vertigo PoolClub του St.George Lycabettus. Η βραδια πραγματοποιηθηκε με την συμπαραγωγη της Méphistophélès productions Παρισιού και της Αντας Ηλιοπούλου.

JEAN CLAUDE JITROIS

Κατα την διάρκεια του δείπνου οι καλεσμενοι του Jitrois απόλαυσαν τον διεθνούς φήμης τενόρο Ευάγγελο Γιαμουρή, ο οποιος ήρθε από την Κίνα ειδικά για την βραδιά , όπου εμφανιζοταν με τον Μποτσέλι, για να τραγουδήσει με θεα την Ακροπολη και το λόφο του Λυκαβηττού, όσο, ο γνωστός εικαστικός και συνεργάτης του Jitrois, Thomas Iser δημιουργούσε ένα εντυπωσιακό φορεμα σε installation με την υπογραφή Jitrois-Iser. Το φορεμα θα βγει σε πλειστηριασμό στο Παρίσι και τα έσοδα θα δοθουν για κοινοφελείς σκοπούς.

JEAN CLAUDE JITROIS ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ THOMAS ISER

ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, JEAN CLAUDE JITROIS, ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ JEAN CLAUDE JITROIS

ΓΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΤΕΝΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΜΟΥΡΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΦΟΥΡΛΗ

ΕΛΕΑΝΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΠΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ

Η ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ JEAN CLAUDE JITROIS

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ JITROIS, THOMAS ISER ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το εντυπωσιακό design του St. George Lycabettus είναι εμπνευσμένο από το τρίπτυχο «ΤΕΧΝΗ-ΜΟΔΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ», με «άρωμα» Ελλάδας. Το δωμάτιο 211 δημιουργήθηκε για να αφιερωθει στον Jean Claude Jitrois και την καινούρια ‘Stay Gold’ καμπάνια του που φωτογραφηθηκε από τον διάσημο φωτογράφο Rankin στο Λονδίνο και ήρθε να συμπληρώσει με μοναδικό τρόπο τον όροφο των Ελλήνων σχεδιαστών του δεύτερου ορόφου του ξενοδοχειου. Στο δωμάτιο κυριαρχεί η αίσθηση του χρυσού με κάποιες μπλε πινελιές, αποτίοντας φόρο τιμής στην τελευταία κολεξιόν του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή Jitrois. «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον υπάρχει ένα δωμάτιο με το όνομα μου σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Ελλάδας.Θα ήθελα κάποιος που θα μείνει σε αυτό να αγαπήσει και να σεβαστεί την Ελλάδα, όπως εγώ.», λέει ο Jitrois. «Το Stay Gold θυμίζει να είμαστε πιστοί στις αξίες μας και το μπλε την Ελλάδα που με εμπνέει και κυρίως την αξιόπιστη Ελλάδα που ξέρω και αγάπησα. » Τα ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες στο Fashion Floor του ξενοδοχείου εγκαινιάστηκαν πέρσι από τους διεθνούς φήμης Γάλλους σχεδιαστές Jean-Claude Jitrois & Chantal Thomass ενώ φέτος ο διάσημος σχεδιαστής επισκέφτηκε για άλλη μια φορά την Αθήνα μεσω της Αντας Ηλιοπούλου και της Méphistophélès Productions για τα εγκαίνια του δωματίου του.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!