ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου & Ανδρέας Παναγιώτου: Βάπτιση υπερπαραγωγή για τον μικρό τους πρίγκιπα!

Σαν μία σύγχρονη πριγκίπισσα εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου στο πλευρό του συζύγου της και Ελληνοκύπριου μεγιστάνα του real estate, Ανδρέα Παναγιώτου, οι οποίοι βάπτισαν το πρώτο τους παιδί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η οικογένεια Παναγιώτου, η Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου, ο Ανδρέας Παναγιώτου και ο μικρός Αριστοτέλης στη βάπτιση του.

Η χλιδή και η πολυτέλεια δεν μπορούσαν να απουσιάζουν, αφού ο μικρός πήρε το όνομα Αριστοτέλης.

Άποψη από τη δεξίωση της βάπτισης του μικρού Αριστοτέλη.

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με τους 170 προσκεκλημένους να καταφθάνουν στην Ελλάδα από μεγάλες πόλεις του εξωτερικού όπως το Λονδίνο, η Ιταλία, η Κύπρος και το Ντουμπάι. Οι νονοί του μικρού Αριστοτέλη, Παρασκευάς και Τζούλια Παναγή, συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς με τον Ανδρέα, αφού έχουν κοινή καταγωγή από την Κύπρο.

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου και ο Ανδρέας Παναγιώτου με τους νονούς του μικρού Αριστοτέλη, Τζούλια και Παρασκευά Παναγή.

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου και ο Ανδρέας Παναγιώτου με τον αδερφό της Αλεξάνδρας Νίκο Λούφη-Λοΐζο και τη σύζυγό του Άρτεμης Λούφη-Λοΐζου στη βάπτιση του Αριστοτέλη.

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου μαζί με τη φίλη και κουμπάρα της, Εύα Λιμπεροπούλου.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε δύο χρόνια νωρίτερα στο Mayfair του Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Claridge’s. Επομένως, η βάπτιση του γιου τους ακολούθησε την ίδια γραμμή και επισημότητα.

Λεπτομέρεια από το art de la table

Άποψη από τη δεξίωση της βάπτισης του μικρού Αριστοτέλη.

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου στη δεξίωση της βάπτισης του γιου της Αριστοτέλη.

Μετά το τέλος της τελετής, ακολούθησε δεξίωση στον Πύργο Μελισσουργού στο Λαγονήσι. Τη διασκέδαση των καλεσμένων είχε αναλάβει η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης. Στα highlights της βραδιάς, η Νίνα Λοτσάρη, πολύ καλή φίλη της Αλεξάνδρας, ανέβηκε στη σκηνή και αφιέρωσε τραγούδια στο ζευγάρι.

Η Νίνα Λοτσάρη αφιερώνει ένα τραγούδι στη καλή της φίλη Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου από τη σκηνή της δεξίωσης.

Ο Γιώργος Ντάβλας τραγουδά στη σκηνή στο πλάι της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Γιώργος Ντάβλας στη σκηνή της δεξίωσης.

Τη διασκέδαση των καλεσμένων είχε αναλάβει η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, χορευτές βαμμένοι με φύλλα χρυσού και φωτιές στα χέρια εμφανίστηκαν στο χώρο, ανάμεσα στα τραπέζια των καλεσμένων και παρουσίασαν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό show. Τη διασκέδαση των παιδιών ανέλαβαν κλόουν και παιδαγωγοί ενώ στο χώρο είχε στηθεί ένα εντυπωσιακό carousel.

Χορευτές βαμμένοι με φύλλα χρυσού και φωτιές στα χέρια διασκεδάζουν τους καλεσμένους της δεξίωσης.

Ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου στη δεξίωση της βάπτισης.

Η Αλεξάνδρα πραγματοποίησε δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η maxi τουαλέτα και η λαμπερή τιάρα που φορούσε στην Τελετή ήταν από τον σχεδιαστή Vretto Vrettako. Στη δεξίωση επέλεξε ένα mini φόρεμα της διάσημης σχεδιάστριας Sylwia Romaniuk, που διατηρεί showroom στο Mayfair του Λονδίνου, ενώ ο Ανδρέας για ακόμη μία φορά επέλεξε κοστούμι Tom Ford.

Φωτογραφίες: @wedtime_stories.

error: Content is protected !!