ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Afternoon Tea time στο Winter Garden: happy, happy, happy!!!

“The Everything Etiquette Book”: “Για τη μισή υφήλιο το τσάι είναι αφέψημα από βρασμένα φύλλα. Για την άλλη μισή (την πρώην Βρετανική Αυτοκρατορία) , είναι ζήτημα πολιτισμού, μία πνευματική διαδικασία που τελείται με θρησκευτική ευλάβεια”.

Afternoon Tea óôï Îåíïäï÷åßï ÌåãÜëç Âñåôáííßá

Μία μόλις ημέρα πριν αρκετοί από εμάς ταξιδέψουμε στην βρετανική πρωτεύουσα για τον -καθιερωμένο- εορτασμό του τετραημέρου, και λίγο καιρό αφού επισκέφτηκα το Dorchester του Λονδίνου για να μυήσω την κόρη μου στην ιεροτελεστία του Tea Time, σας μεταφέρω τα νέα της δικής μας απάντησης στην αγαπημένη συνήθεια του Tea Time.

Afternoon Tea στο Winter Garden,  του ξενοδοχείου "Μ. Βρετανία"...

Afternoon Tea στο Winter Garden, του ξενοδοχείου “Μ. Βρετανία”…

Και συγκεκριμένα, του αγαπημένου μας ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετανία”, το οποίο υπό τους ήχους της απαλής μουσικής του πιάνου, κάθε ημέρα, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το απόγευμα, θα μυεί με την σειρά του τους επισκέπτες του στην μαγευτική ιεροτελεστία του απογευματινού τσαγιού, στο …so British “Winter Garden!
Αφράτα κέικ, λαχταριστά finger food σε μορφή μικρών sandwiches, σπιτικές μαρμελάδες φράουλα, βερίκοκο και δαμάσκηνο, φρεσκοψημένα scones σερβιρισμένα με clotted cream, macarons και τσάι από δώδεκα διαφορετικές ποικιλίες φρέσκων βοτάνων, είναι μερικές μόνο από τις λιχουδιές που αξίζουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, και εγώ…επιτέλους, να μπορέσω να τηρήσω την υπόσχεση μου στην κόρη μου, να καθιερώσουμε την συγκεκριμένη συνήθεια και στην πόλη που ζει!

Let the magic begin… 

2345Afternoon Tea óôï Îåíïäï÷åßï ÌåãÜëç ÂñåôáííßáAfternoon Tea óôï Îåíïäï÷åßï ÌåãÜëç Âñåôáííßá7Afternoon Tea óôï Îåíïäï÷åßï ÌåãÜëç Âñåôáííßá

Κίμωνας Φραγκάκης, Χριστίνα Παπαθανασίου

Κίμωνας Φραγκάκης, Χριστίνα Παπαθανασίου

9Afternoon Tea óôï Îåíïäï÷åßï ÌåãÜëç Âñåôáííßá12Afternoon Tea óôï Îåíïäï÷åßï ÌåãÜëç Âñåôáííßá11Afternoon Tea óôï Îåíïäï÷åßï ÌåãÜëç Âñåôáííßá16

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

 

error: Content is protected !!