ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αφιέρωμα-Ύμνος για τη Celia Kritharioti στη Βρετανική Vogue!

Σε ένα εκτενές αφιέρωμα στα καλύτερα νυφικά υψηλής Ραπτικής η βρετανική Vogue για άλλη μια φορά εξυμνεί τις δημιουργίες της του Οίκου Celia Kritharioti.
Το άνοιγμα του editorial έγινε με δημιουργία Celia Kritharioti και μάλιστα με ιδιαίτερα κολακευτική περιγραφή.
Επιπρόσθετα, η βρετανική Vogue κάνει post στο Instagram για το αφιέρωμα με φωτογραφία από νυφικό Celia Kritharioti.
Η σχέση της Ελληνίδας σχεδιάστριας με την Vogue είναι στενή και διαχρονική. Η εκτίμηση της Βρετανικής «Βίβλου της Μόδας» φαίνεται από το «παρών» που δίνουν πάντα τα στελέχη της στα σόου της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, αλλά και από το ειδικό αφιέρωμα που είχε κάνει έναν χρόνο πριν η Vogue Βρετανίας, αφού επισκέφθηκε το ιστορικό ατελιέ του οίκου στην Πλάκα.
Η ομάδα της VOGUE UK, ενός από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον κόσμο, βρέθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 2019, για ένα αφιέρωμα στην haute couture από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγαλύτερος οίκος υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα.


Για το ειδικό αφιέρωμα της βρετανικής VOGUE που κυκλοφόρησε με το τεύχος Ιουνίου, βρέθηκε στο ατελιέ και ένα από τα μεγαλύτερα top models της εποχής μας, η Joan Smalls.
Οι φαντασμαγορικές δημιουργίες του οίκου, και τα μοναδικά σόου στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του ξένου Tύπου, με κολοσσούς όπως ELLE UK, HARPER’S BAZAAR, VOGUE να τις εξυμνούν σε δεκάδες αφιερώματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο σόου στο Βρετανικό Μουσείο, όπου ο ελληνικός οίκος, με ιστορία που μετρά από το 1906, παρουσίασε μια συλλογή-ύμνο στη θηλυκότητα και τη χειροποίητη δημιουργία.
Από τη διεθνή της πορεία, η Σίλια Κριθαριώτη έχει διαχρονικά εξαιρετικές σχέσεις και τακτική επικοινωνία με πολλά διεθνή Μέσα.
Όπως και με την αμερικάνικη Vogue, και συγκεκριμένα την Anna Wintour, με την οποία μοιράζονται βαθιά εκτίμηση, και η οποία είχε ζητήσει ρούχα από την Ελληνίδα σχεδιάστρια, για το Met gala, και όταν ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγους μήνες, κάλεσε προσωπικά την Σίλια στο ξενοδοχείο της για πρωινό.

error: Content is protected !!