ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δωρεά από την Aveda στις Νοσοκόμες του Στρατιωτικού Νοσοκομείου! 

Άλλη μία υπέροχη πρωτοβουλία, εν καιρώ πανδημίας, αυτή την φορά από την Aveda™, τη φυσικής προέλευσης, υψηλής απόδοσης και Cruelty Free μάρκα περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος, αναλαμβάνει να φροντίσει τους ανθρώπους που εργάζονται ακατάπαυστα στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του νέου covid-19. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία ενώνει τις δυνάμεις της με τις εκδόσεις NDM Publications που πήραν την πρωτοβουλία να συνεισφέρουν, δωρίζοντας αγαπημένα προϊόντα για προσωπική περιποίηση σε 50 νοσοκόμες και μέλη του προσωπικού του Ναυτικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, το οποίο έχει αναλάβει περιστατικά covid-19.

Συγκεκριμένα, η Aveda™ προσφέρει σετ περιποίησης & φροντίδας μαλλιών, προσώπου και σώματος που περιλαμβάνουν τα Foot Relief, Shampure Hand & Body Cleanser, Shampure Nurturing Shampoo και Lip Saver.

Ελπίζοντας με αυτόν τον τρόπο να αναπτερωθεί το ηθικό και το well-being του προσωπικού φροντίζοντας τον εαυτό τους στον ελάχιστο προσωπικό χρόνο που διαθέτουν, με ευγνωμοσύνη στο πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν.

error: Content is protected !!