ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A brilliant Mother’s Day from Chiara & Danelian Diamond Club!

Με αφορμή την γιορτή της Μητέρας, ο οίκος Danelian με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στα θύματα της πανδημίας που έχει πλήξει τον πλανήτη, διαθέτει το 100% των πωλήσεων από την επιλεγμένη συλλογή κοσμημάτων “Support with Love” στο «ΣτηρίΖω» Initiative, μέχρι της 17 Μαΐου. Η συλλογή αποτελείται από σκουλαρίκια και μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, και σκοπός της συγκέντρωσης των πόρων είναι η υποστήριξη των ελληνικών νοσοκομείων με ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό.

Our mission is to spread love and happiness…not only with our timeless diamonds and jewelry…but also by beautiful & inspiring moments like this! As a tribute to motherhood we have asked Chiara to share with you her thoughts & feelings about the most precious gifts of life! Now,more then ever, we need to show our emotions to our loved ones and keep believing in our dreams! Enjoy a sweet & real interview by Chiara, exclusively taken for each and everyone of you! Have a brilliant Mother’s Day, from Chiara & Τhe Danelian Diamond Club!

Σε μία μοναδική πρωτοβουλία, η Chiara Ferragni και το Danelian Diamond Club κάνουν ένα αφιέρωμα (tribute) στις μητέρες όλου του κόσμου και προπάντων σε αυτές που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών έχουν καιρό να δουν και να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους!

Η Chiara Ferragni σε ένα συγκινητικό βίντεο, αποκαλύπτει αποκλειστικά στους followers του DANELIAN Diamond Club στο Instagram πώς νιώθει ως μητέρα, πόσο καιρό έχει να δει την δική της μητέρα,τι της έχει λείψει να κάνει μαζί της, ενώ αποκαλύπτει πως ο προορισμός που θέλει να επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία, είναι φυσικά η Ελλάδα!

Παρακολουθήστε το αποκλειστικό video της Chiara Ferragni μαζί με το Danelian Diamond Club για τις μητέρες όλου του κόσμου:

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Chiara ήταν από τα πρώτα celebrities που βοήθησαν τον αγώνα κατά της πανδημίας, καθώς κατάφερε με την βοήθεια των 20 εκατομμυρίων followers της, να συγκεντρώσει 4.000.000 ευρώ για την δημιουργία νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας για την πατρίδα της, την Ιταλία.

Μπες εδώ για να δεις την “Support with Love” collection

error: Content is protected !!