ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A Jewel Made In Greece: Η μεγάλη γιορτή του Σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος μάγεψε το Αθηναϊκό κοινό!

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου, επιχειρηματιών, εμπορικών αντιπροσώπων, εκπροσώπων της πολιτικής
και της τέχνης, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης A JEWEL MADE IN GREECE, στο Ζάππειον Μέγαρον.
Τα εγκαίνια της έκθεσης AJMIG που διοργανώθηκε για 9η χρονιά, τέλεσε ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κος Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος ξεναγήθηκε και συνομίλησε με όλους τους εκθέτες, εξήρε την επιχειρηματικότητα του κλάδου & δήλωσε την έμπρακτη στήριξη του, στο κλάδο του ελληνικού κοσμήματος.

ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ

Οι επισκέπτες της έκθεσης AJMIG είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις δημιουργίες Ελλήνων δημιουργών κοσμήματος, αμέτρητα στυλ και τεχνικές, χρώμα, λάμψη, νέες ιδέες και τάσεις. Κοσμήματα που παρουσιάστηκαν και στην επίδειξη μόδας που ακολούθησε λίγο αργότερα και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Άλεξανδρος Σιώμος, Θανάσης Λάλας, Γιώργος Σταθόπουλος, Καλλιρρόη Μαρούδα, Γιάννης Αδαμάκης, Θανάσης Μιχαηλίδης.

Στην επίδειξη μόδας με την επιμέλεια και την καλλιτεχνική διεύθυνση της Αλίς Δικαίου, παρουσιάστηκαν ρούχα του brand MELITTA της Βίκυς Γραμμένου, καθώς και γούνες της IMPORT & EXPORT P.K.Z FURS SA της Μαρίας Παπαδοπούλου.

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΓΑΡΜΠΗΣ

Στην έκθεση A JEWEL MADE IN GREECE φιλοξενήθηκε έκθεση ζωγραφικής & γλυπτικής που διοργάνωσε η γκαλερί Athens Contemporary με τίτλο ΄΄Aισθάνομαι χωρίς εξηγήσεις΄΄ και στην οποία παρουσιάστηκαν δεκατέσσερις καλλιτέχνες που υπερασπίζονται τις αισθήσεις και δημιουργούν τους μύθους ενός κόσμου που ακόμα και τα «βαθύτερα», είναι παρόντα σε κοινή θέα, μεταξύ αυτών, ο Θανάσης Λάλας και η Della Rounick.

ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ

Ακόμη στην έκθεση, πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις από τους καταξιωμένους γνώστες του χώρου, Ίρις Κρητικού, Δημήτρη Γραμματικογιάννη, Γιώργο Σπυρομήλιο, Μαρίνα Αλυσανδράτου, Χριστίνα Βασιλειάδου, Αγγελική Δεμερτζή, Νικόλαο Μέλιο.

ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΝΙΚΟΣ ΓΑΡΜΠΗΣ

Η τετραήμερη γιορτή Ελληνικής έμπνευσης, δημιουργικής έκφρασης, υψηλής αισθητικής, επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας, που μετέτρεψε τo “Made in Greece” σε τίτλο τιμής για κάθε δημιουργό σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος, έκλεισε τις πύλες της με την ψυχή και υπεύθυνη του AJMG κυρία Μαίρη Σαμόλη να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένη και να βάζει τις βάσεις για το επόμενο μεγάλο βήμα, τη συνεργασία του AJMIG με τα ATTICA από τον Ιούνιο του 2023 στο Αttica City Link στην καρδιά της πόλης, όπου θα φιλοξενούνται 18 επιλεγμένοι – επώνυμοι Έλληνες δημιουργοί, με κοσμήματα υψηλής αισθητικής και αξίας, μοναδικών υφών, υλικών και σχεδίων.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΓΑΡΜΠΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΚΟΛΙΑΔΗ ΓΑΡΜΠΗ

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΓΑΡΜΠΗΣ

ΗΡΩ ΜΟΥΚΙΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΒΑΓΕΝΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!