ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Drink Rosé to be Osé with Lakis Gavalas!

Ήταν το βράδυ που η Πρεσβεία της Ιταλίας στην αριστοκρατική Σέκερη άνοιξε τις επιβλητικές της πύλες και τα κομψά της σαλόνια, για να υποδεχθεί τους καλεσμένους του Gianmaria Cesari και του Λάκη Γαβαλά, όλοι από τον χώρο των Media, των επιχειρήσεων, της εστίασης και της υψηλής γαστρονομίας σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, προς τιμήν των ξεχωριστών σταφυλιών Sangiovese και του ροζέ κρασιού, Costa Di Rose.

To απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα

Follow me…

Λάκης Γαβαλάς

Ως Brand Αmbassador του ιταλικού ροζέ κρασιού, Costa Di Rose, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε όχι μόνο για την φινετσάτη γεύση του, αλλά και για την σημασία που έχει να επενδύουν ξένοι επιχειρηματίες στην ελληνική αγορά: «Από την δική μου πλευρά προσπαθώ να στηρίζω ως Brand Ambassador ενέργειες που στρέφουν τα βλέμματα στην Ελλάδα και χτίζουν γέφυρες με σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού, όπως η Umberto Cesari», είπε χαρακτηριστικά και παρότρυνε τους καλεσμένους να πιουν ροζέ: «Drink rosè to be osè».

Η Πρέσβυς της Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli

Ο ιδιοκτήτης της Umberto Cesari, Gianmaria Cesari

Ελένη Τσάκλα, Στέφανος Ζαούσης

Γιάννης Λάτσιος

Έλενα Γαλύφα

Gianmaria Cesari , Μαρία Καπρίλη

Λάκης Γαβαλάς

Patrizia Falcinelli, Gianmaria Cesari

Η Πρέσβυς της Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli τίμησε την βραδιά με την παρουσία της και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας ότι το Costa Di Rose αποτελεί το πρώτο ροζέ κρασί που έχει παραχθεί από σταφύλια Sangiovese.

Λάκης Γαβαλάς, Υβόννη Ντόστα, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, Έλενα Γαλύφα.

Ο Gianmaria Cesari ιδιοκτήτης της Umberto Cesari, βρέθηκε στην Ελλάδα για την επίσημη παρουσίαση του Costa Di Rose. Ο κ. Cesari μίλησε για την αξία του να μοιράζεται κανείς ένα καλό ποτήρι κρασί: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ροζέ που θα φέρνει χαρά», είπε και συμπλήρωσε: «όταν με ρωτάνε τί είναι το Costa Di Rose, αυτό που απαντώ είναι η ευχαρίστηση».

Λάκης Γαβαλάς, Βίκυ Χατζηβασιλείου

Στην συνέχεια, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το Costa Di Rose, συνοδεία τυπικών ιταλικών γεύσεων.


Το Costa Di Rose είναι ένα ροζέ, από σταφύλια Sangiovese, που καλλιεργείται σε αμπελώνες μέσης ηλικίας 10 ετών. Το άρωμά του παραπέμπει σε φρούτα όπως βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, κεράσια και άγριες φράουλες. Είναι δροσερό, κομψό και φρουτώδες με νότες παπαρούνας και επίγευση κερασιού στο φινίρισμα.

Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα, Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Γαλύφα.

Την εισαγωγή και διανομή του στην Ελλάδα έχει αναλάβει αποκλειστικά η Granikal.

Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα, Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Γαλύφα.

Cheers!!

error: Content is protected !!