ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αυθεντική Μεξικάνικη κουζίνα με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου!

Το νέο εστιατόριο-bar Comal με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στην καρδιά του Χαλανδρίου, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά με ένα opening party αφιερωμένο σε όσους αγαπούν την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα, την cozy παρεΐστικη ατμόσφαιρα και τα ιδιαίτερα cocktails.
Μετά τα Ψωμί & Αλάτι, Alio, Alio Pizzeria, ο καταξιωμένος chef μας συστήνει το Comal, που μετρά μόλις μερικούς μήνες ζωής και έχει ήδη κερδίσει τη θέση του ανάμεσα στις must επιλογές εξόδου μας. Στο πάρτι παρευρέθηκαν άνθρωποι από το χώρο των media, της εστίασης και γαστρονομίας αλλά και της εγχώριας lifestyle σκηνής.

Γιάννης Λουκάκος, Ζωή Παχούντη

Παναγιώτης Λουκάκος, Μύρωνας Στρατής

Μια γευστική εμπειρία με μεξικάνικο fare περίμενε τους καλεσμένους καθώς είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν signature πιάτα του Comal όπως Brochetas Cerdo Al Pastor και Aguachile Tostada. Στο ειδικό station που στήθηκε για την βραδιά φτιάχνονταν on the spot λαχταριστά tacos Barbacoa και Berenjena.

Νίκος Αναγνώστου

Πίσω από το επιβλητικό bar η δημοφιλής ομάδα του The Bar In Front of The Bar (BART) που επιμελείται την cocktail list του Comal, δημιουργούσε ξεχωριστά cocktails όπως το αρωματισμένο με ρίγανη Comal Negroni, την Taco Margarita που γίνεται όσο spicy επιθυμεί κανείς και το Fresh Burro με κόλιανδρο, μήλο και ginger beer.

Γεωργία Παράσχου, Γιάννης Λουκάκος

Γιάννης Λουκάκος, Άγγελος Λάντος, Παναγιώτης Λουκάκος

Ευσταθία Τζόβα, Μαλαματένια Παλατσίδη

Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Νάγια Αποστόλου

Γιάννης Λουκάκος, Νίκος Πολιτάκος, Παναγιώτης Λουκάκος

Μαλαματένια Παλατσίδη, Ζωή Παχούντη

Παναγιώτης Λουκάκος, Νίκος Ρούσσος

Η upbeat μουσική συμπλήρωνε ιδανικά τη βραδιά συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης, υπό την επιμέλεια του Φυτίλη Δημήτρη.

error: Content is protected !!