ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To In A Jar στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden» !

Χειροποίητα δώρα- εμπειρίες μέσα σε γυάλινα βάζα υψηλής αισθητικής.

Το νέο brand Ιn A Jar γεννήθηκε μέσα από την αγάπη για δημιουργικό πειραματισμό και την πίστη  στη δύναμη της διάδρασης και της εμπειρίας.

Κάθε βάζο είναι μοναδικό, όπως μοναδικός είναι και ο παραλήπτης του. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς ή χαρίστε στους αγαπημένους ένα έξυπνο δώρο που θα τους μείνει αξέχαστο.

To In A Jar κάνει το ντεμπούτο του στο The Pop Up Project “Christmas in the Garden”, μία Christmassy limited edition συλλογή που απευθύνεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Έμπειροι curators έχουν επιμεληθεί επιλεγμένες σειρές από ξηρά μείγματα και συνταγές για τα πιο νόστιμα μπισκότα και γλυκά και ροφήματα, πρώτες ύλες για βρώσιμες παιχνιδοκατασκευές, χειροποίητα στολίδια με step by step οδηγίες , Baby Gifts, BFF Crafts και Mini Bars που εντυπωσιάζουν!

XMAS IN A JAR 🎅🎅🎅

HOLIDAY ESSENTIALS KIDS ARTS & CRAFTS ADULTS 🎅🎅🎅

Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!