ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tο Power of Symbol στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden» !

Έχετε αναρωτηθεί πόση δύναμη έχουν τα σύμβολα στην ζωή μας?
Τα σύμβολα ανέκαθεν έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην ζωή. Η ανθρωπότητα χρησιμοποιούσε τα σύμβολα ως μέσο επικοινωνίας , αλλά και έμπνευσης και φαντασίας. Οι άνθρωποι ταυτίζονται συχνά με σύμβολα που έχουν ειδική σημασία γι αυτούς, αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα τους αλλά και αυτό που θέλουν να γίνουν ή να επιτύχουν
Τα σύμβολα είναι παντού γύρω μας: Η φύση είναι γεμάτη από σύμβολα. Ένα λουλούδι, τα γεωμετρικά σχέδια επάνω στα φύλλα, το αποτύπωμα ενός ζώου, ακόμα και τα ιερογλυφικά και τα ιδεογράμματα των αρχαίων πολιτισμών!


Τα σύμβολα μας υπενθυμίζουν αυτό που θέλουμε να γίνουμε, να επιτύχουμε. Τα σύμβολα μας εμπνέουν!
Tο Power of Symbol εμπνέεται από τα σύμβολα και δημιουργεί μια ιδιαίτερη συλλογή κοσμημάτων.
Η πρώτη συλλογή του Power of Symbol περιλαμβάνει μενταγιόν, δακτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια, όλα εμπνευσμένα από την δύναμη των συμβόλων!


Επιβλητικοί και κομψοί Ελέφαντες φορεμένοι στο χέρι ή στο λαιμό χαρακτηρίζουν την ήσυχη δύναμη, την σοφία, αλλά και την ικανότητα να μην χάνεις ποτέ τον προσανατολισμό σου!
Πανέμορφα Παγώνια σε δακτυλίδια και σκουλαρίκια προσδίδουν την ακεραιότητα, την αξιοπρέπεια και την ομορφιά και αρμονία της ψυχής.
Εντυπωσιακές και ιδιαίτερες Νεκροκεφαλές σε μενταγιόν, για τους τολμηρούς, τους ασυμβίβαστους και αυτούς που βρίσκουν τελικά την δύναμη να αντιμετωπίσουν τις φοβίες τους!


Σύμβολα με ιδιαίτερο σχεδιασμό, είτε πρόκειται για δώρο στον εαυτό μας ή για κάποιον αγαπημένο μας!
Όλα τα κοσμήματα της συλλογής είναι χειροποίητα , κατασκευασμένα με υπο-αλλεργικά υλικά .
Οι τιμές τους κυμαίνονται από 20€ έως 40€, κάνοντάς τα προσιτά σε όλους.

Κοσμήματα του Power of Symbol θα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών Galerie De Beaute, online στο powerofsymbol.com , ενώ ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!