ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Costalou Cool Fabrics στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden»!

Η Stella C . γνωστή από τη Μύκονο λόγο των μαγαζιών της  με υφάσματα και τις κατασκευές σε μερικά από τα ωραιότερα σπίτια και μαγαζιά του νησιού παρουσιάζει πρώτη φορά φέτος στο The Pop Up Project “Christmas in the Garden”, το νέο της project Costalou cool fabrics αφιερωμένο αποκλειστικά στους τετράποδους φίλους μας !

Η Costalou Cool Fabrics φέτος μετατρέπει την μοναδική συλλογή υφασμάτων της, στα πιο ζεστά, αναπαυτικά, πρακτικά και trendy κρεβατάκια για τα κατοικίδια σας!

Για τους τετράποδους φίλους μας, το κρεβατάκια τους συνήθως είναι τα αγαπημένο τους σημείο του σπιτιού. Όχι μόνο κουλουριάζουν εκεί, αλλά είναι ο χώρος ξεκούρασης, εκεί που νιώθουν ζεστασιά και ασφάλεια.

Εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα να προσφέρετε στο κατοικίδιο σας ένα ακόμη πιο ξεχωριστό σημείο το οποίο θα είναι κομμένο και ραμμένο για εκείνο. Διαλέξτε από την εκπληκτική συλλογή υφασμάτων, χρωμάτων, μεγεθών και σχεδίων …και φυσικά προσθέσετε το όνομα του / της. Σας περιμένουμε στο The Pop Up Project να ανακαλύψετε την κολεξιόν μας και να σχεδιάζετε εσείς το δικό σας κρεβατάκι.
Και στη σελίδα μας στο Instagram.


Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!