ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Atelier Vasiliki by Βασιλική Ορνιθοπούλου στο στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden»!

Αγαπώντας την κομψότητα και την τελειότητα από μικρή, η Βασιλική Ορνιθοπούλου αποφάσισε να αφιερώσει το ταλέντο της στο πλεκτό και να χτίσει την πορεία της στη βιομηχανία της μόδας, με προτάσεις εμπνευσμένες από τα πλούσια χρώματα της Ελληνικής φύσης.


Με μια φουτουριστική νότα, και έχοντας πάντα σαν βάση το πλεκτό, η Βασιλική συνδυάζει σε πρωτότυπες και θηλυκές γραμμές την απαλότητα του μαλλιού με πέτρες, φτερά, βιολογικές γούνες και άλλα υλικά της φύσης, δημιουργώντας σχέδια που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη κομψότητα τους.


Τα ρούχα και οι τσάντες της είναι όλα χειροποίητα, φτιαγμένα με αγάπη και λεπτοδουλεμένες βελονιές, που αναδεικνύουν την απαλότητα και τη θαλπωρή του πλεκτού.

Το Atelier Vasiliki από το 2016 έως σήμερα προχωράει με σταθερά βήματα και με καινούργιες ιδέες που ταξιδεύουν σε κάθε πόλη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!