ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η That Gorilla Brand στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

Η TGB (That Gorilla Brand) ξεκίνησε το ταξίδι της το 2018 με ένα βαθύτερο σκοπό, να δημιουργήσει κάτι παραπάνω από ένα fashion brand. Εμπνευσμένη από το όραμα και τη φιλοσοφία της, καταφέρνει να δημιουργεί κομψά και διαχρονικά κομμάτια με μινιμαλιστικά σχέδια για κάθε στυλ, για κάθε στιγμή. Οι συλλογές της απαρτίζονται από μία μεγάλη ποικιλία με ανδρικά, γυναικεία αλλά και παιδικά είδη, σχεδιασμένα με πολλή αγάπη και σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις της μόδας.

Μπορεί να είναι μία ελληνική επιχείρηση, αλλά οι συλλογές της βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Ενδεικτικά σημεία πώλησης της TGB είναι στο Τατόι Tennis Club στην Αθήνα, στο Mystique Boutique στη Μύκονο, στα ξενοδοχεία Costa Navarino στην Πελοπόννησο, Sani Marina στη Χαλκιδική, Κατοικίες και Niki Beach στη Σαντορίνη και στο Alpina Hotel στο Gstaad στην Ελβετία.

Η παρουσία της διευρύνεται και εκτός συνόρων σε σημαντικούς παγκόσμιους προορισμούς όπως στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και στο Quebec του Καναδά. Συμμετείχε επίσης πέρυσι στο trade show (Liberty fairs) στο Las Vegas και φέτος τον Αύγουστο θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο στην Κοπεγχάγη (Ciff). Φυσικά διατίθενται και online σε διάφορες ηλεκτρονικές πλατφόρμες, όπως στο Wolf & Badger, στο The Guild κα.

Στις συλλογές της, η TGB τιμά τους γορίλλες, το ζώο που την ενέπνευσε, υποστηρίζοντας παράλληλα το Φιλανθρωπικό Οργανισμό The Gorilla Organization, ο οποίος καθοδηγεί δράσεις προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων που γειτονεύουν με το φυσικό περιβάλλον του γορίλλα στην Ουγκάντα και με αυτόν τον τρόπο τον προστατεύουν. Δωρίζει 2€ από κάθε είδος που πουλάει στο The Gorilla Organisation και κάθε χρόνο επιλέγεται ένα σχέδιο απ’ όλη τη συλλογή σε γυναικείο, ανδρικό και παιδικό, του οποίου όλα τα έσοδα δωρίζονται για αυτό το μοναδικό σκοπό.

Τα ρούχα δε φθείρονται, δε ξεχειλώνουν και τα χρώματα δεν ξεθωριάζουν ακόμη και μετά από δεκάδες πλύσεις και αυτό οφείλεται στα υψηλής ποιότητας υφάσματα που χρησιμοποιεί η TGB. Σε όλα τα ρούχα χρησιμοποιείται οργανικό βαμβάκι και οι συλλογές παράγονται στην Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συλλογές και για το σκοπό της εταιρίας, μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα www.thatgorillabrand.com, ενώ ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

error: Content is protected !!