Η therinós στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

31/05/2021 • THE POP UP PROJECT

Η therinós είναι ένα νέο brand στο χώρο του resort wear που συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά και δημιουργική ραφή προσφέροντας διαχρονικά σχέδια, τα οποία μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και όχι μόνο ως μαγιό.


Δεν θυμάμαι πολλές φορές να έχει χρειαστεί να πάρω εγώ τηλέφωνο κάποιον σχεδιαστή ή label για να του προτείνω να λάβει μέρος στο The Pop Up Project. Σε καμία περίπτωση από υπεροψία αλλά η επιτυχία των Pop Up Projects τα έκανε τόσο δημοφιλή που συνήθως από την πρώτη μέρα που ανακοινώνουμε κάθε διοργάνωση μας, γίνεται αμέσως sold out.

Πρώτη φορά που είδα ένα από τα εκπληκτικά μαγιό της therinós, ήταν πριν δύο weekends που πήγαμε στη Τζια με το σκάφος της Ελίνας. Το φορούσε η Ελίνα και εγώ ενθουσιάστηκα με την εστέτ αισθητική του, ρώτησα για το brand, σκέφτηκα πως πολύ θα ήθελα να το έχω στο The Pop Up Project, αλλά δεν θα υπήρχε περίπτωση να βρω χώρο. Δεύτερη φορά που είδα ένα από τα κοσμοπολίτικα μαγιό της therinós, ήταν δύο ημέρες αργότερα στο Instagram, που το φορούσε η φίλη μου η Εύη. Πριν καν πάρω να ρωτήσω, αν θα τους ενδιέφερε να λάβουν μέρος, είχα φέρει τα πάνω κάτω στα αρχιτεκτονικά σχέδια των κατόψεων μας, ώστε να εξασφαλίσω οπωσδήποτε μία θέση στην therinós. Και ναι, όπως ήταν αναμενόμενο, πρώτη τους επίσημη παρουσίαση στο εκλεκτό κοινό, δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει το The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, στις 11 & 12 Ιουνίου, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Follow me…

Η Mandy Oikonomopoulou Bosini, με μακρά διαδρομή στο χώρο της τεχνολογίας και μάρκετινγκ ζει με την οικογένειά της τα τελευταία 7 χρόνια στο Dubai, όπου και ίδρυσε στα τέλη του 2020 την therinós. Η έμπνευση για το brand είχε σαφείς επιρροές από την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του Dubai αλλά και τη νοσταλγία της για την Ελλάδα, κι έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια συλλογή resort wear που θα ξεχώριζε, απευθυνόμενη στην τοπική αλλά και διεθνή αγορά.

 


Το εγχείρημα υποστηρίχθηκε από τις αδελφικές της φίλες Δήμητρα Μολυνδρή, η οποία έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της μόδας και ανέλαβε καθήκοντα επιμέλειας της παραγωγής και αργότερα την Κέλλυ Βήχου με εκτεταμένη εμπειρία στο digital μάρκετινγκ και οι τρεις τους συνεργάστηκαν ώστε να γίνει η ιδέα πραγματικότητα.

Η therinós κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021 μια capsule συλλογή ολόσωμων μαγιό που έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο στην παραλία όσο και σε κάποιο βραδινό soiree, αλλά και όλες τις εποχές του χρόνου καθώς μπορούν να συνδυαστούν τόσο με παρεό όσο και κάποιο βραδινό σακάκι ή παντελόνι.

H συλλογή έχει αναφορές στο ελληνικό στοιχείο και είναι ταυτόχρονα προσαρμοσμένη ώστε να παραμένει relevant σε ένα κοσμοπολίτικο και διεθνές περιβάλλον, όπως αυτό των Εμιράτων. Έχοντας ως πηγή έμπνευσης εμβληματικές γυναίκες με αιώνιο στυλ, ο στόχος του brand είναι να δημιουργήσει μοντέρνα και ταυτόχρονα κλασσικά σχέδια που κολακεύουν και αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα. Στενά συνδεδεμένα με τις μεσογειακές ρίζες της ομάδας πίσω από την therinós, τα υψηλής ποιότητας υλικά προέρχονται από την Ιταλία, ενώ το ατελιέ παραγωγής βρίσκεται στην Ελλάδα, με μακρόχρονη εμπειρία στο tailoring.


Ο διαχρονικός χαρακτήρας και η βιωσιμότητα είναι οι αξίες στις οποίες βασίζεται η δημιουργική διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής της συλλογής.

Μέρος αυτής, αποτελείται από ανακυκλώσιμα νήματα από πλαστικό που συλλέγεται από τους ωκεανούς και μετατρέπεται σε υψηλής ποιότητας υλικά ραφής. Η αποστολή του brand είναι να διερευνήσει περαιτέρω τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και βιώσιμων πρακτικών στη διαδικασία παραγωγής των επόμενων συλλογών.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons