Η Q.Lavine που αγαπάνε όλες οι celebrities στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again!”

01/06/2021 • THE POP UP PROJECT

Η Q.Lavine είναι ελληνικό brand, που μοιράζει την έμπνευσή της σε παγκόσμιο επίπεδο.
To ταξίδι της ξεκίνησε τον Αύγουστο του 201, σε ένα γαλλικό πάρκο, το La Lavine, όταν η Καλλιόπη Σουλιώτη ζωγράφισε το πρώτο καπέλο της εταιρείας, μπροστά από την επιγραφή La Lavine. Αντικαθιστώντας το La με το Q (Q= ποιότητα) το brand έφτασε στην σημερινή του ονομασία Q.Lavine.
Το ταξίδι συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τις καλύτερες προδιαγραφές στον χώρο της μόδας.

Η Ελένη Μενεγάκη με καπέλο Q.Lavine

Η Καλλιόπη Σουλιώτη μετατρέπει άριστα την καλλιτεχνική έκφραση σε αισθητική συγκίνηση, ενώ οι δημιουργίες  της κερδίζουν σε προστιθέμενη αξία και αντιπροσωπεύουν μια νέα διάσταση. Κάθε κομμάτι δημιουργείται από την αρχή και είναι μοναδικό.

Η Ελένη Πετρουλάκη με Q.Lavine

Τα σχέδια της Q.Lavine αποτυπώνονται μέσω μιας πολυπολιτισμικής έμπνευσης, αντικατοπτρίζοντας την δική της προσωπικότητα και τις δικές της ανησυχίες.

Η Μαρία Κορινθίου με καπέλο Q.Lavine

Τα σχέδια που δημιουργεί η Καλλιόπη Σουλιώτη είναι καινοτόμα, μοναδικά, σύγχρονα και απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες και ιδιαίτερα σε εκείνους που αναζητούν κάτι σπάνιο, χειροποίητο και μοναδικό προϊόν.

Η Σίσσυ Χριστίδου με καπέλο Q.Lavine

Τα υλικά τον προϊόντων είναι 100% ψάθα Εκουαδόρ, ψάθα Μαγαδασκάρης και ειδικό χαρτόψαθο. Δεν πρόκειται για απλά καπέλα-τσάντες αλλά για έργα τέχνης με μοναδικό χειροποίητο σχεδιασμό.
Όλα τα προϊόντα της Q.Lavine, ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας, αγκαλιάζουν κάθε τύπου ανθρώπου διότι η Καλλιόπη Σουλιώτη χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά, με απίστευτες υφές και άπειρα εκλεπτυσμένα χρώματα προκαλώντας τους διάφορα ερεθίσματα, άλλοτε εκφράζοντας μια βαθύτερη σοφία άλλοτε βοηθώντας τους να εξωτερικεύσουν την αγάπη που νιώθουν και άλλοτε να βοηθήσουν τον εγκέφαλο τους να ηρεμήσει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με καπέλο Q.Lavine

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons