ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μια διαφορετική κοπή πίτας από την HOPEgenesis.. με παράδοση στο σπίτι!

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και επιλέγει έναν διαφορετικό τρόπο να μοιραστεί την πρωτοχρονιάτική πίτα με τους φίλους και τους συνεργάτες της, στέλνοντας τα κομμάτια τους στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, η οργάνωση τηρώντας τους κανόνες Δημόσιας Υγείας και τους περιορισμούς εστίασης λόγω Covid-19, δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η ομάδα της HOPEgenesis έστειλε σε συνεργάτες και φίλους τα κομμάτια στο χώρο τους.

Μόλις έλαβα το δικό μου κομμάτι! Thank you HOPEgenesis!

Όλα αυτά μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν με την πολύτιμη συμβολή του Fresh Patisserie που πρόσφερε τη βασιλόπιτα και την εξαιρετική συσκευασία των κομματιών της και της Βoxify Logistics που έκανε τη διανομή. Είκοσι ένα (21) φλουριά βρίσκονται κρυμμένα στα κομμάτια και ψάχνουν να βρουν τους τυχερούς του 2021!

Το δικό μου και του Νικόλα!

Μπορεί να μην στάθηκα τυχερή και να μην μου έπεσε ένα από τα Γούρια της πίτας ώστε να κερδίσω ένα από τα υπέροχα δώρα των Serkos, Patseas, Ilias Lalaounis, Kessaris, Vourakis, Katramopoulos, Venetia Vildiridis, Ileana Makri και Aesthet , όμως νοιώθω απίστευτα τυχερή που μπορώ μέσω της ομάδας #FILOS2021 της HOPEgenesis, να υποστηρίξω τις προσπάθειες της οργάνωσης για την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Αν θέλεις να γίνεις και εσύ #FILOS2021 της HOPEgenesis, μπες εδώ!

Και του χρόνου όλοι μαζί! xxx

error: Content is protected !!