ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Vanile on the Rock στο The Pop Up Project “In the Garden”!

Είναι κάποιοι σχεδιαστές που έρχεστε στο The Pop Up Project ειδικά για αυτούς. Για να δείτε από κοντά τις συλλογές τους, να επιλέξετε μία -ή πιο πολλές- από τις δημιουργίες τους, για να κάνετε το “καθιερωμένο” δώρο στον εαυτό σας. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι η designer Βανέσσα Γερουλάνου και το brand Vanile on the Rock.


Ένα γρήγορο ξεφύλλισμα σε αυτές εδώ τις σελίδες και θα βρείτε αμέτρητα αφιερώματα στην συγκλονιστική προσωπικότητα της και φυσικά στις συναρπαστικές συλλογές της. Την λατρεύω, τα λατρεύω, και μετά από τόσα χρόνια το γνωρίζετε.

Αυτή την φορά, η Βανέσσα Γερουλάνου εμπνέεται και σχεδιάζει μία Organic Tribal Collection με limited edition δημιουργίες, σε δυνατές και μινιμαλιστικές γραμμές μα συγχρόνως μοναδικά θηλυκές.


Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο πιο φρέσκο και ηλιόλουστο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Η δημιουργός της Vanile on the Rock, Βανέσσα Γερουλάνου, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, σας περιμένουμε όλους να σας ξεναγήσουμε από κοντά στη συλλογή που θα συνοδέψει τις ομορφότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού.

error: Content is protected !!