ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Ourania Vouraki στο The Pop Up Project “In the Garden”!

Γιορτάζοντας το ελληνικό καλοκαίρι με χρώμα και αναπάντεχους συνδυασμούς, το κοσμηματοπωλείο Vourakis παρουσιάζει τις νέες συλλογές του στο The Pop Up Project “In the Garden”!.

Ημιπολύτιμες πέτρες παντρεύονται μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα περίτεχνο ουράνιο τόξο. Τα ear cuffs και οι αλυσίδες είναι πρωταγωνιστές της σεζόν στο κόσμημα, και γίνονται αντικείμενα του πόθου, καθώς συνδυάζονται με πιο κλασικά, διαχρονικά κομμάτια, όπως κρεμαστά σκουλαρίκια και studs, παντατίφ και charms, και φυσικά, εντυπωσιακά δαχτυλίδια.

Ας απολαύσουμε το καλοκαίρι με πολύ χρώμα και χαρούμενη διάθεση!

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο πιο φρέσκο και ηλιόλουστο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Η δημιουργός Ουρανία Βουράκη, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, σας περιμένουμε όλους να σας ξεναγήσουμε από κοντά στη συλλογή που θα συνοδέψει τις ομορφότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού.

error: Content is protected !!