ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H LULU by Liana K. στο The Pop Up Project “In the Garden”!

Η Liana K. μετά από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόδας, έχει δημιουργήσει τα τελευταία 5 χρόνια την επιτυχημένη σειρά χειροποίητων πλεκτών, υφαντών και δερμάτινων τσαντών, όπως και σειρές με slippers & flatforms με την επωνυμία “LULU by Liana K.”   Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτει σε συνδυασμό με τα αρίστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιεί την ανέδειξαν σαν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιασμού και κατασκευής τσαντών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό εξάγοντας σε πολλές χώρες παγκοσμίως.


Στις συλλογές της θα βρείτε από τα κλασσικά “must haves” αλλά και εκείνα που διαμορφώνουν τις νέες μοντέρνες τάσεις της μόδας. Περιηγηθείτε στον θαυμάσιο κόσμο της “LULU by Liana K.” και αποκτήστε ποιοτικές τσάντες και παπούτσια απόλυτης κομψότητας για standout fashion statements.


Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο πιο φρέσκο και ηλιόλουστο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


??? The Pop Up Project’s final countdown: Σας περιμένουμε όλους να σας ξεναγήσουμε από κοντά στις καλύτερες συλλογές που θα συνοδέψει τις ομορφότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού! Spread the news & Join us!!! #SupportGreekDesigners

error: Content is protected !!