ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Kleos στο The Pop Up Project “In the Garden”!

Η απλότητα είναι η έκφραση της απόλυτης τελειότητας, για την Kleos, ενώ πηγές έμπνευσης της από την σύλληψη της ιδέας το 2016 αποτελούν δύο από τις πιο πολύτιμες αξίες του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού, η Γεωμετρία και η Συμμετρία . Δύο λέξεις που ορίζουν την ίδια τη φιλοσοφία ενός ολόκληρου κόσμου, μας έδειξαν το δρόμο που οδηγεί σε μια απολύτως νέα αντίληψη της αισθητικής.
Η Γεωμετρία και η Συμμετρία σε συνδυασμό με την παραδοσιακή κατασκευαστική τεχνική και την απόλυτη προσήλωση στη σχεδιαστική ακρίβεια δημιουργούν προϊόντα (πέδιλα,τσάντες) υψηλής ποιότητας και καθαρών λιτών γραμμών .

Η ίδια η αντίληψη για τη ζωή του Μιχάλη Αλιμπέρτη οδήγησαν στη σύλληψη της ιδέας για την ίδρυση της KLEOS . Το όραμα του υλοποιήθηκε μέσω της μοναδικής συμβολής της σχεδιαστικής του ομάδας με έδρα την Αθήνα, η οποία εμπνέεται από κοινά ιδεώδη για την αισθητική καθώς και βαθιά προσήλωση στην απόλυτη τελειότητα της απλότητας.

Αυτή η ομολογουμένως καινοτόμος ομάδα αποτελείται από άκρως καταρτισμένους σχεδιαστές του πεδίου της Αρχιτεκτονικής ,οι οποίοι μύησαν τα υπόλοιπα μέλη της στον αρμονικό και σαγηνευτικό κόσμο της Γεωμετρίας μέσα από απλά, κι όμως υψηλής σχεδιαστικής ακρίβειας σχήματα και λιτές γραμμές .

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο πιο φρέσκο και ηλιόλουστο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


O δημιουργός της Kleos, Μιχάλης Αλιμπέρτης, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, σας περιμένουμε όλους να σας ξεναγήσουμε από κοντά στη συλλογή που θα συνοδέψει τις ομορφότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού.

error: Content is protected !!