ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σήμερα η live συναυλία του Andrea Bocelli στον άδειο καθεδρικό ναό Duomo του Μιλάνου!

Το παγκόσμιο κοινό θα υποκλιθεί σήμερα το απόγευμα στον Ιταλό τενόρο Andrea Bocelli, ο οποίος θα ψάλλει μέσα στον άδειο καθεδρικό του Duomo της μεγαλούπολης στη Λομβαρδία, την περιοχή που έχει πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.
Ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, ο Andrea Bocelli με την φωνή του θα στείλει μηνύματα αγάπης και ελπίδας σε ολόκληρο τον κόσμο, μπροστά στον ιστορικό -μα εντελώς άδειο από κόσμο-  καθεδρικό ναό του Μιλάνου, Duomo.

Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο «Music For Hope», γίνεται με πρωτοβουλία του Δημάρχου του Μιλάνου και θα μεταδοθεί live από το επίσημο κανάλι του Ιταλού τενόρου στο YouTube σήμερα το απόγευμα στις 20:00 ώρα Ελλάδος.
Λόγω των ιδιαίτερα αυστηρών περιοριστικών μέτρων, η μόνη συνοδεία σε αυτή την κατανυκτική συναυλία θα αποτελείται από έναν μουσικό του καθεδρικού ναού, τον οργανοπαίχτη Εμανουέλε Βιανέλι.
«Σε αυτές τις δύσκολες και σκοτεινές ώρες που διανύει η Ιταλία, είπα το “ναι” χωρίς δεύτερη σκέψη, στην πρόσκληση του δήμαρχου, για να γιορτάσουμε την εμπιστοσύνη στη ζωή και την ελπίδα μέσω της μουσικής», είπε ο Αντρέα Μποτσέλι για να συνεχίσει «Δεν θα είναι μία συναυλία. Θα είναι περισσότερο μία ευκαιρία να προσευχηθούμε όλοι μαζί: μία προσευχή για το Μιλάνο και για τον κόσμο, απέναντι σε ένα γεγονός εντελώς οδυνηρό, τραγικό», «για να διαδώσουμε το μήνυμα του Πάσχα, ένα μήνυμα αγάπης και λύτρωσης», για να ολοκληρώσει «Η εκκλησία θα είναι άδεια, όμως εμείς θα είμαστε, ελπίζω, ένα αχανές πλήθος διαδικτυακά συνδεδεμένο, χάρη στο Ιντερνέτ, ενωμένο από μία λεπτή κλωστή, την πίστη, που είναι πιο δυνατή από οποιαδήποτε εμφανή απόσταση».

Μείνετε εδώ συντονισμένοι!

error: Content is protected !!